Skip Navigation Links

Madeni Yağ Krallığına Bankacı Gelin Geldi

BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörü Hüner Otomotiv Ortağı Mahmut Bilmez'in yakışıklığı oğlu genç işadamı Tayyar Bilmez dünyaevine girdi.

Magazin   A+a-

BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörü Hüner Otomotiv Ortağı Mahmut Bilmez’in yakışıklığı oğlu genç işadamı Tayyar Bilmez dünyaevine girdi.
Hüner Otomotiv BP Castrol Yağları Hatay Bölge Distribütörlüğü Endüstriyel Satışlar Pazarlama Müdürlüğü yapan Tayyar Bilmez, Konya Selçuk Üniversitesi’nde Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünde öğrenim görürken tanıştığı ve aşık olduğu güzeller güzeli İktisat Bölümü öğrencisi Nuran’la bir ömür boyu mutluluğa da ilk adımı atmış oldu.
Yılların büyüttüğü aşk, Nuran-Tayyar Bilmez çiftinin muhteşem bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirmelerine vesile oldu.


Hüner Otomotiv sahipleri Bilmez ailesine gelen bankacı gelin Nuran Üzülmez, üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra Yapı Kredi Bankası İzmit Şubesi’nde çalıştı.
Güzel gelin Nuran Üzülmez İzmitli olunca, yöreye özgü “Damat Halayı” kızlardan oluşan bir ekiple çekildi. İskenderunlu damat başarılı genç işadamı Tayyar Bilmez’in Damat Halayı’na eşlik etmekte zorlandığı gözlendi.


Üniversite aşkının evlilikle noktalanmasına şahit olan iş dünyasından sevenleri, dostları ve aile yakınları Grand Plaza’da gönüllerince eğlendiler.
Damat tarafı Mahmut Bilmez ve Mehmet Bilmez, tüm konuklarıyla tek tek ilgilenerek ev sahipliğinde kusur etmediler.
Güzel gelin Nuran Üzülmez’in nikâh şahitliğini arkadaşı Sevim Durmuş yaparken, Tayyar Bilmez’in nikah şahitliğini ise arkadaşı Mustafa Güllü yaptılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet