Skip Navigation Links

Mustafa'ya 10 Yıldızlı Sünnet Düğünü..

Mustafa erkekliğe ilk adımı atarken, tüm davetliler İzzet Yıldızhan'la unutulmaz bir gece yaşadılar.

Magazin   A+a-


Mustafa erkekliğe ilk adımı atarken, tüm davetliler İzzet Yıldızhan’la unutulmaz bir gece yaşadılar.
Mustafa’ya 10 Yıldızlı Sünnet Düğünü..
İskenderun, son yılların en muhteşem sünnet düğününe tanık oldu. İki başarılı sanayici Öz Metal Demir Çelik fabrikasının sahibi Mustafa Öz ile Erenler Demir-Çelik A.Ş. Sahibi ve ER-TU Demir-Çelik A.Ş. Ortağı Sabit Eren, küçük Mustafa’nın erkekliğe ilk adımı atmasını muhteşem sünnet düğününde kutladılar.
Ünlü Türkücü İzzet Yıldızhan’ın sahne aldığı Yelken Kulübü’ndeki sünnet düğününde davetliler şıklıkta yarışırken, sahnede oynayan küçük Mustafa’nın üzerine dolar yağıyordu.
Tüm davetlilerin kendisi için toplandığını unutan Sünnet Çocuğu 7 yaşındaki Mustafa, bir ara ortadan kayboldu. Küçük Mustafa’nın oyuna daldığını gören yakınları, İzzet Yıldızhan’ın anons etmesi üzerine sahneye getirdiler.
İzzet Yıldızhan’la sahnede şirin tavırlar sergileyen küçük Mustafa, daha sonra bir süre yine ortadan kaybolmayı başardı.
Öz Metal Demir Çelik fabrikasının sahibi Mustafa Öz’ün oğlu Mustafa Öz’ün (7) sünnet düğününde bir araya gelen işdünyasının devleri, gece boyunca İzzet Yıldızhan’ın okuduğu türkülerle coştular.
Erenler Demir-Çelik A.Ş. Sahibi ve ER-TU Demir-Çelik A.Ş. Ortağı Sabit Eren ve eşi Tansel Eren, kirvesi oldukları küçük Mustafa’nın düğününde farklı bir heyecan ve mutluluk yaşadılar.
 
Sahneye çıkar çıkmaz büyülü sesiyle herkesi kendine hayran bırakan İzzet Yıldızhan, aynı zamanda esprileriyle de davetlilere farklı bir gece yaşatırken, sünnet olan çocuklarının daha düğününü yapamadığını anlatırken, Mustafa adının kendisi ve ailesi için önemine vurgu yaptı.
Küçük Mustafa ile karşılıklı oynayan anne ve babası ile Kirveler Sabit Eren ve Eşi Tansel Eren, daha sonra aralarına katılan İzzet Yıldızhan’la birlikte sahnede coştular.
Bir ara omuzlara alınan küçük Mustafa, oynamak için inmek isteyince imdadına İzzet Yıldızhan yetişti. Küçük Mustafa, kirvelerinin karşısında oynarken oldukça rahat tavırlar sergiledi.
Küçük Mustafa oynarken üzerine atılan dolarlardan ve davetlilerin coşkusundan bihayli memnundu.
 
 
 
 
 
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Gamze 9 Ocak 2016 Cumartesi
Masallah ne kadar kaliteli bi ailen var küçük mustafa çok sanslisin baban o kadar iyi bi insan ki eşi benzeri olmayan birisi rabbim daima yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin kayseriden sevgiler
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet