Skip Navigation Links

Mezuniyet Çoşkusunu Yaşadılar

Birlikte geçirdikleri 5 yılın sevincini düzenledikleri bir programla taçlandırdılar.

Magazin   A+a-

5 Temmuz İlköğretim Okulunun 5/D sınıfı velilerinin, 3M Garden'da düzenlemiş olduğu sınıf temsilcisi Semra Açıkyol'un organizasyonluğunu yaptığı, 5. Sınıfa veda gecesinde öğrenciler ve veliler bir arada buluşarak, birlikte geçirdikleri 5 yılın sevincini düzenledikleri bir programla taçlandırdılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan 5 Temmuz ilköğretim Okulu 5/D Sınıf Öğretmeni Safiye Parsak" Öğrencilerim, yaşamınızın çocukluk dönemini birlikte geçirdik. Kısa bir süre sonra değişimin ve gelişiminizin gereği olarak birbirimizden istemesekte ayrılacağız. Önünüzde kocaman bir yaşam kucak açmış sizleri bekliyor.Korkmadan, duraklamadan emin adımlarla ilerleyerek önce ailene, vatanına iyi birer yurttaş olarak yetişmenizi temenni ederek, yaşamınızda sizlere sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.5 yıl süresince bana her konuda yardımlarını ve zamanlarını esirgemeyen değerli sınıf temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederim" diyerek ifadelerini duygu dolu sözlerle dile getirdi.

Sınıfı tanıtan slayt gösterisiyle gece devam ederken öğrencilerin hazırladığı koro, müzik eşliğinde davetlilere güzel bir dinleti düzenlediler.
Sınıf öğrencileri gece boyunca, hem anne ve babalarını eğlendirirken kendileri de pistte oynayarak eğlendiler. 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet