Skip Navigation Links

Tufan'lardan 33 Yıldız Daha Hayata Yelken Açtı

Dörtyol'un yıldız yetiştiren önemli bir eğitim kurumu olan Özel Tufan Yıldızlar Koleji'nden 33 yıldız daha farklı hayatlara yelken açtı.

Magazin   A+a-

 
Tufan’lardan 33 Yıldız Daha Hayata Yelken Açtı
 
 
Dörtyol’un yıldız yetiştiren önemli bir eğitim kurumu olan Özel Tufan Yıldızlar Koleji’nden 33 yıldız daha farklı hayatlara yelken açtı.
33 yıldızı farklı hayatlara yolcu etmek için düzenlenen mezuniyet balosunda bir araya gelen veli-okul yönetimi ve öğrenciler, gururu, mutluluğu ve hüznü bir arada yaşadılar.
Dörtyol Fourway Otel’de düzenlenen mezuniyet gecesine Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü Numan Şahapoğlu, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan, Tufan Yıldızlar Koleji Başkan Yardımcısı Bekir Tufan ve eşi Hatice Tufan, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin de, kızı Merve Keskin’in mezun olması nedeniyle ayrı bir gurur yaşadı. Başkan Keskin, kızı Merve Keskin’e mezuniyet belgesini bizzat verdi. Kızı Merve Keskin’le de dans eden Başkan Fadıl Keskin’in keyfine diyecek yoktu.
Gece öğrencilerin salona girmesiyle coşku içinde başlarken, erkek öğrenciler şıklığıyla, kız öğrenciler ise güzellikleriyle tüm dikkatleri üzerlerinde topladı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, öğrencilerini Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetiştirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Gece boyunca ayrı bir heyecan ve gurur yaşayan Osman Tufan konuşmasının devamında, “Öğrencilerimiz, buradan mezun olup hayata atıldıklarında ülkenin çeşitli yerlerinde görev aldıkları zaman bu bizim en büyük onur ve gururumuz olacaktır. Hepsinin gözleri pırıl pırıl. Bizim yavrularımıza güvenimiz tamdır. Dörtyolumuzu dolayısıyla ülkemizi çok çalışıp en güzel şekilde yüceltecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Onları hayata hazırlayan okul öğretmenlerimizi de canı gönülden kutluyor, tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında üstün başarıla diliyorum. Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler velileriyle dans ederken, mutlulukları da yüzlerinden okunuyordu. Gecenin final bölümünde ise, Dörtyol Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Erdal, Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan ve eşi Menekşe Tufan, öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim ettiler.
 
 
 
 

Tufan Yıldızlar Koleji 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet