Skip Navigation Links

Özcan Deniz Payas'ta binlerce kişiyle şarkılarını söyledi

Ramazan şenlikleri kapsamında konser veren sanatçı Özcan Deniz oyunculuğunun müzikten çok önceye dayandığını ama müzikle tanıştıktan sonra ün'e kavuşt

Magazin   A+a-

 
Özcan Deniz Payas’ta binlerce kişiyle şarkılarını söyledi
Ramazan şenlikleri kapsamında konser veren sanatçı Özcan Deniz oyunculuğunun müzikten çok önceye dayandığını ama müzikle tanıştıktan sonra ün’e kavuştuğunu söyledi.
 
 
Hatay’ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Payas Beldesinde düzenlenen ramazan şenlikleri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Özcan Deniz binlerce hayranı ile birlikte şarkılarını seslendirdi.
 
 
Fantezi Arabesk müziğin en ünlü isimlerinden biri olan Özcan Deniz Payas Belediyesi tarafından bu yıl 4. düzenlenen Ramazan şenliklerinde konser verdi. Belediye önünde düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. Çevre il ve ilçelerden Özcan Deniz hayranlarınında katıldığı konser alanı binlerce kişiyle doldu taştı.
 
 
TRT Müzik kanalından canlı yayınlanan konserde Özcan Deniz 20 yıllık müzik hayatından esintilerle Payaslıları coşturdu. Eski ve yeni albümünden eserleri halkla birlikte söyleyen Özcan Deniz İstanbul ve İzmirde tanıdıklarıma bu bölgenin saklı kalmış güzelliğinden söz edeceğim diyerek Hatay ve Payas’tan övgü ile söz etti.
 
 
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan Özcan Deniz’e özel işlemeli Osmanlı tuğrası olan bir tablo hediye ederek Türkiye’nin en büyük ramazan şenliğine katkı sağladığı için teşekkür etti. Konser sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Deniz oyunculuk hayatının müzikten çok önce başladığını ancak müzikle ünlendikten sonra oyunculuğunun ön plana çıktığını söyledi.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet