Skip Navigation Links

İDÇ Spor'un Kuruluşu Altyapıdır.

İDÇ Spor transfer komitesi Başkanı Avukat Cihan Önal; İDÇ Spor'un Kuruluşu Altyapıdır.

Spor   A+a-

 
İDÇ Spor transfer komitesi Başkanı Avukat Cihan Önal
 
İDÇ SPOR’UN KURTULUŞU ALTYAPIDIR.
 
Spor toto 2.lig beyaz grubunda mücadele edecek olan Güney Temsilcisi İskenderun Demir Çelik spor’un Yeni sezon öncesi Kızılcahamam Patalya otelindeki kamp çalışmaları devam ediyor. Kadroya dahil edilen futbolcularla alt yapıda yetişen gençler kısa zaman içerisinde birbirleriyle kaynaşmaları teknik heyeti sevindiriyor.
 
Önal’’GENÇ BİR KADROYLA MÜCADELE EDECEĞİZ.’’
 
İskenderun Demir Çelik Spor Transfer komitesi başkanı Avukat Cihan Önal yaptığı açıklamada şunları söyledi.’’ Geçmiş yıllara oranla bu sezon genç bir kadroyla mücadele edeceğiz. .Bütçemiz dahilinde transfer ettiğimiz futbolcular ile alt yapıdan kadromuza dahil ettiğimiz gençler kısa zamanda bir birleriyle kaynaşması teknik heyetimizi ve bizleri sevindirmektedir. Yapılan özel karşılaşma teknik direktörü Haluk Bulgurlu’nun forma giydirdiği tüm futbolcularımız kendilerine verilen görevler en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Önümüzdeki sezonda bölgemiz spor severlere çok koşan ve gözü hoş gelen müsabakalar izlettireceğiz.
 
‘’ KULUBÜMÜZ GARANTİSİ GENÇLERİMİZ ‘’
 
Önümüzdeki sezondan itibaren gençler önem vereceklerini belirten İskenderun Demirçelik Spor Transfer komitesi Başkanı Avukat Cihan Önal , ‘’ Geçen Sezonda bu yana 12 gencimiz kadromuza dahil ettik. Bunlardan 6-7 tanesi oynayabilecek düzeye geldiler. Önümüzdeki sezonda itibaren gençlerimize önem vereceğiz. İskenderun Demirçelik spor kurtuluşu altyapıdır, gençlerimizdir’’ dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet