Skip Navigation Links

Yeni İskenderun Spor'un Rakipleri Belli Oldu

TFF 3. lig kuraları çekildi, ilk kez uygulanacak bu uygulama 3'er gruptan 18 takıp mücadele edecek.

Spor   A+a-

TFF 3. lig kuraları çekildi, ilk kez uygulanacak bu uygulama 3’er gruptan 18 takıp mücadele edecek. Bu anlamda Yeni İskenderun Spor 2. Grup’ta yer alırken, Kırıkhan Spor 3. Grup, Hatay Spor ise 1. Grup’ta yer aldı.


TFF 3.lig’de mücadele edecek takımların kuraları çekildi. 3 gruptan oluşan fikstürde, Yeni İskenderun Spor 2. grupta yer alacak. İlk kez uygulanacak olan bu uygulama, her grubun birincisi olan 3 takım doğrudan TFF 2. Ligi'ne direk yükselecek. Grupların 2.3.4. ve 5. takımları play-off oynama hakkı kazanacak. Play-Off'larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Ligi'ne yükseleceklerdir. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig'e yükselmiş olacaktır.

Bu anlamda Yeni İskenderun Sporun 2. Grupta ki rakipleri şöyle;
D.Gençlerbirliği, Kırklarelispor, Anadolu Üsküdar, Beykoz 1908 Spor A.Ş. , Orhangazispor, O. Renaultspor, Altınordu, Ispartaspor, Afyonkarahisarspor, Keçiören Sportif A.Ş., Yozgatspor A.Ş., 4 Eylül Bld. Spor, Yalıspor, Gümüşhanespor, Erzurumspor, K.Maraşspor, Batman Petrolspor, YENİ İSKENDERUNSPOR
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet