Skip Navigation Links

Sarı Kanaryalılar Kan Bağışında Bulundu

İskenderun Fenerbahçeliler derneği ve İskenderun’daki genç Fenerbahçeliler taraftar grubu Kızılay’daki kan stoklarının azalması üzerine...

Sarı Kanaryalılar Kan Bağışında Bulundu

Gündem   A+a-

İskenderun Fenerbahçeliler derneği ve İskenderun’daki genç Fenerbahçeliler taraftar grubu Kızılay’daki kan stoklarının azalması üzerine harekete geçerek kentteki tüm İskenderun’lu fenerbahçelilere kan bağışı kampanyası na davet etmek amacıyla Atatürk anıt alanındaki iskenderun Kızılay kan merkezi nde bir araya gelerek kan bağışında bulundular.
İskenderun Fenerbahçeliler derneği başkanı Mustafa Düzen kampanyayı başlatırken yaptığı konuşmada vatandaşların ve İskenderun’daki tüm Fenerbahçelilerin bu sıkıntılı dönemde duyarlılık göstererek kan kampanyasına katılmalarını canı gönülden istediklerini kampanyanın bir hafta boyunca süreceğine, Her yıl geleneksel olarak kan bağışı kampanyası düzenlediklerini, tüm Fenerbahçelilerin vatanı için gerektiğinde hem canını hem kanını vermeye hazır olduklarını belirtti.
Açılış konuşmasından sonra dernek yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla birlikte kan bağışında bulundular. Kampanya İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’te bizzat gelerek destek verdi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet