Skip Navigation Links

Suudi Arabistan'daki Gurbetçiler Dönüyor

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin ŞANVERDİ, Hüseyin YAYMAN ve CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL partiler üstü bir irade orta koyarak..

Suudi Arabistan'daki Gurbetçiler Dönüyor

Gündem   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin ŞANVERDİ, Hüseyin YAYMAN ve CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL partiler üstü bir irade orta koyarak Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’nu ziyaret edip koronavirüs nedeniyle ülkemize dönemeyen gurbetçilerin sıkıntılarını Dışişleri Bakanı'na ilettiler.
 
Milletvekili Hüseyin ŞANVERDİ "Koronavirüs nedeniyle yurtdışında mahsur kalan vatandaşlarımızın ülkemize dönmeleri için Dışişleri Bakanlığımız ile irtibat halinde olduk ve binlerce hemşehrimizin memlekete kavuşmalarına vesile olduk. Bizlere ulaşan her vatandaşımızı tek tek dinleyip sıkıntılarını gidermeye çalıştık. Bugün de başta Suudi Arabistan’da olmak üzere yurtdışında olup ülkeye dönmek isteyen vatandaşlarımızın durumlarını görüşmek, gurbetçilerimizin sıkıntılarını iletmek üzere AK Parti, MHP ve CHP Hatay Milletvekilleri adına AK Parti Milletvekili Hüseyin YAYMAN ve CHP Hatay Milletvekili Serkan TOPAL ile birlikte Dışişleri Bakanımızı ziyaret ettik.
 
Sayın Bakanımız, yurtdışındaki vatandaşlarımızın getirilmesi için süreci resmen başlattılar. İlk etapta birkaç gün içerisinde Suudi Arabistan’a uçak gönderilerek oradaki vatandaşlarımızın Hatay’a dönmeleri sağlanacak. İlerleyen günlerde ise diğer ülkelerdeki vatandaşlarımızın ülkeye dönmeleri için süreç işletilmeye devam edecek.
 
Yurtdışındaki hemşehrilerimizin memleketlerine dönmeleri konusundaki hassasiyetlerinden ve yardımlarından dolayı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’na şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet