Skip Navigation Links

Yeni İskenderunspor'a yok mu destek olan!

Milyar dolarları bulan sanayi üretimi, dev yatırımcıları, Türkiye çapında vergi rekortmenleriyle ün yapmış bir İskenderun'da 150 bin TL'yi bir araya g

Spor   A+a-

Hatay’ın her karışına büyük hizmetleri olmuş Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i, Yeni İskenderunspor’un 3’ncü lig kapısında maddi-manevi destek olmaya, Yeni İskenderunspor’un hem mutlu hem de umutlu bir döneminde hizmetlerine bir yenisini daha eklemeye davet ederken, İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak’ı, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i kentin menfaatine böylesi önemli bir hususta katkı sunmalarını bekliyoruz.
Spor severler, 3’ncü lig kapısına kadar gelen sadece iki final maçı kalan Yeni İskenderunspor’a destek olacak babayiğitler arıyor.. İki final maçı süreci ve futbolculara vaat edilen ödenekler için sadece 150 bin TL lazım! Milyar dolarları bulan sanayi üretimi, dev yatırımcıları, Türkiye çapında vergi rekortmenleriyle ün yapmış bir İskenderun’da 150 bin TL’yi bir araya getirecek hayırseverler aranıyor!!!

 

Yeni İskenderunspor’a yok mu destek olan!
İskenderun’da spor severlerin hayali gerçek olmak üzere.. Turuncu-Mavili renklere gönül vermiş onbinlerce İskenderunlu, yeniden profesyonel liglerde mücadele eden, her karşılaşması heyecan dolu bir İskenderunspor özlemi içerisinde.
Yönetim kurulu, futbolcuları ve taraftarı, Malatya’da yapılan 3. Lig’e terfi tenzil müsabakalarından grubunda lider olarak döndü. Önünde sadece iki final maçı kalan ve 3. Lig’in kapısına gelen Yeni İskenderunspor’a maddi-manevi destek olmak zamanıdır.
Konuşmaya gelince mangalda kül bırakmayanlar!
Seçim dönemlerinde sonsuz destek vereceklerini söyleyenler!
Meli-malı, ceğiz-cağızlı basın toplantılarını sıkça düzenleyenler!
İskenderun sevdası üzerinden siyaset yapanlar!
İskenderun’un havasını-suyunu kirletip, arkasına dönüp bakmadan yatırımlarını başka bölgelere taşıyanlar!
Ve daha bir çok İskenderun sevdalısını Yeni İskenderunspor Kulübü’ne destek olmaya çağırıyoruz!
Sadece iki final maçı kaldı ve kazandığı takdirde 3. ligde mücadele edecek Yeni İskenderunspor yönetim kurulu ve futbolcuları çok şey istemiyorlar.
Bugünlere bir avuç hayırsever işadamı ve yönetim kurulu üyelerinin katkılarıyla gelen Yeni İskenderunspor için sadece 150 bin TL lazım.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet