Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyespor hocasının Avrupa başarısı..

Tekvando Yıldız Milli Takımı Antrenörü Mehmet Korhan Hırvatistan'da yapılan Avrupa Şampiyonasından Avrupa ikinciliği derecesiyle döndüklerini açıkladı

Spor   A+a-

Taekvondo Yıldız Milli Takımı Antrenörü Mehmet Korhan Hırvatistan’da yapılan Avrupa Şampiyonasından Avrupa ikinciliği derecesiyle döndüklerini açıkladı.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezinde sporcularıyla bir açıklama yapan Tekvando Yıldızlar Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, 26-28 haziran 2009 tarihlerinde Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te yapılan ve 38 ülkenin katıldığı Avrupa şampiyonasında ikincilik elde ederek ülkeye geri döndüklerini söyledi.
2’si altın, 4 gümüş, 4 bronz madalya kazanarak Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’de Avrupa ikincisi olduklarını ifade eden Türk milli takımı yıldızları Antrenörü Mehmet Korhan “Ülkemizde 300 bin lisanslı sporcu Taekvondo sporu yaparak bugün gücünü dünyaya ispat etmiş durumdadır. Türk milli takımının 2 aşamalı kamp döneminden sonra katıldığımız turnuvadan sonra 26-27 Eylül’de Bursa’da yapılacak olan yıldızlar Balkan şampiyonasına katılacağız” dedi.
Taekvondo Antrenörü Mehmet Korhan ayrıca İskenderun Belediye Başkanına, Gençlik ve Spor İl Müdürüne verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Ufuk Aktuğ da, yurt dışındaki müsabakalarda kenti ve ülkeyi en işi şekilde temsil ederek dereceyle dönen sporcular ile Antrenör Mehmet Korhan’ı kutladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar