Skip Navigation Links

Köseoğlu, 4 Madalya İle Döndü

Uluslararası 5. Atatürk'ü Anma Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda Hatay'dan katılan öğretmen Kamil Köseoğlu hedefinin Roma'da yapılacak Dünya Şam

Spor   A+a-

4%9Flu%20B1.jpg" />
Uluslararası 5. Atatürk'ü Anma Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda Hatay'dan katılan öğretmen Kamil Köseoğlu hedefinin Roma'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılmak olduğunu söyledi.
 
Kamil Köseoğlu, 4 Madalya İle Döndü
Uluslararası 5. Atatürk'ü Anma Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları'nda Hatay'dan katılan öğretmen Kamil Köseoğlu, 4 madalya ile döndü.
Köseoğlu, yaptığı açıklamada, Ankara Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışmalara 202 sporcunun katıldığını, güçlü rakiplerine rağmen 4 madalya kazandığını söyledi.
Hedefinin haziran ayında Roma'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılmak olduğunu belirten Köseoğlu, şöyle devam etti:
''Ankara'da gerçekleştirilen 50-54 yaş gurubu masterler yarışmasında, 400 karışık yüzmede altın, 200 karışık ve 50 kelebekte gümüş, 100 kelebekte ise bronz madalya kazandım. Ocak ayında Alanya'da yapılacak Kış Kupası yarışlarında da derece yapacağıma inanıyorum. Hedefim haziran ayında Roma'da gerçekleştirilecek 'Masterler Dünya Şampiyonası' katılmak. En büyük mutluluğum, öğrencilerimin beni örnek alarak yüzme sporuna önem vermeleridir.''
Köseoğlu, Antakya'da kışlık havuz bulunmadığı için çalışmalarını otellerin ve özel kuruluşların küçük havuzlarında hazırlandığını, yetkililerin kışlık havuz yapılması için yeterli gayreti göstermediklerinden yakındı.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet