Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

ABD'li Askerler İskenderun'a mı Geliyor?

Eğer bu iddialar gerçekse, halkın doğru bir şekilde bilgilendirilmesi ve oluşabilecek dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi gerekmektedir.

Gündem   A+a-

ABD’li Askerler İskenderun’a Geliyor?
 
İskenderun’da konuşulan son iddialar kafaları karıştırıyor. Geçtiğimiz ay boşaltılarak yeni binaya taşınan İskenderun Doğumevi ve Çocuk Hastanesi’nin ABD’li askerlere lojman olarak tahsis edileceği iddiaları, “Joni’ler de nereden çıktı. Neden geliyorlar?” dedirtti.
ABD’li askerlerin neden İskenderun’a geleceği merak uyandıran en önemli konu iken, Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının bu dönemde boşaltılarak yeni binaya taşınması iddiaların doğru olma ihtimalini güçlendiriyor.
8. Gün Haber olarak, Hatay ve İskenderun Körfezi’nde yaşanan tüm gelişmeleri sizlere tüm çıplaklığıyla aktarmak gayretinde iken, bu soruların yanıtlarının yetkililer tarafından en kısa sürede verileceğini umut ediyoruz..
İddialar sadece bunlarla da sınırlı değil, özelleşme sürecinin devir bölümünde son aşamaya geldiği bugünlerde, Limak’ın işleteceği limanda da ABD’ye büyük bir alan tahsis edileceği, Denizciler Beldesi ile Akçay Mahallesi arasında kalan Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası’nın da lojistik üs olarak kullanılacağı biliniyorken, aynı kapsamda buranın bir bölümünün veya tamamının ABD’li askerlere tahsis edileceği ve önümüzdeki günlerde ABD Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Martin Dempsey’in de İskenderun’a gizlice geleceği kent kulislerinde konuşulan konular arasında yer aldı.
Eğer bu iddialar gerçekse, halkın doğru bir şekilde bilgilendirilmesi ve oluşabilecek dolandırıcılık olaylarının önüne geçilmesi gerekmektedir.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş