Skip Navigation Links

TMMOB’da Gurur Gecesi…

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu geleneksel gecesi duygu dolu anlara sahne oldu.

TMMOB’da Gurur Gecesi… Web
TV

Gündem   A+a-

 Her yıl geleneksel olarak yapılan TMMOB üyesi mühendis ve mimarların katıldığı gecede, meslekte 25 ve 40 yılını dolduran mühendislerle birlikte 60 yılını dolduran İnşaat Mühendisi Mehmet Çelik’e plaketi verildi ve rozeti takıldı.
Geceye damgasını vuran duygulu anlarda konuşma yapan Mehmet Çelik, “Bir daha dünyaya gelsem yine mühendis olurum” diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.
Meslekte 60 yılını dolduran Mehmet Çelik’le birlikte oğlu ve meslektaşı Aysan Çelik de meslekte 25’nci yıl ödülünü yine Başkan Kamil Turan’ın elinden aldı.
Makine Mühendisleri Odası’ndan 40’ncı yılını dolduran Mehmet Şimşek, İzzettin Reyhanoğlu, Aziz Saygılı, Mehmet Karakaş’a ve 25’nci yılı dolduran Mustafa Ceyhun, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Hakan Baki’ye plaket ve rozetleri Başkan Murat Durukan ve yönetim kurulu takdim etti.
İnşaat Mühendisleri Odası’ndan meslekte 60 yılını dolduran Mehmet Çelik’e ödülünü Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli takdim ederken, 40’ncı yılını dolduran İlyas Güden’e ödülünü İMO Başkanı Kamil Turan verdi.
Meslekte 25’nci yılını kutlayan İnşaat Mühendisleri ise Cemal Güneş ve Aysan Çelik de ödüllerini aldılar.
TMMOB İlçe Koordinasyon Kurulu adına konuşma yapan Makine Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, ekonomik kriz ve etkilerine dikkat çekerken, krize rağmen meslek örgütleri olarak ayakta kalma mücadelelerini sürdürdüklerine vurgu yaptı.
Murat Durukan konuşmasında şöyle dedi:
Ülkemizde uzun süreden beri ekonomik kriz yaşanmaktadır. Halkın alım gücünü düşüren, iş yerlerinin kapanmasına neden olan, işsizliği ve yoksulluğu arttıran, ekonomik kriz her geçen gün hayatımızı daha fazla etkilemektedir.
Krize karşı, emeğimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkacağız.
Örgütlülük anlamında her geçen gün ilçe koordinasyon kurulu olarak büyüyoruz. İlçe koordinasyon kurulu bu yıl bünyesine Ziraat Mühendisleri Odasını da katarak 10 odaya çıkmıştır.
İKK olarak üye mühendislerimize ayrıcalık sağlanması amacıyla; Rende Oreks Petrol, Gelişim Hastanesi, Özel Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Melekler Kreşi Ve Kiga Dorf Anaokulu gibi kurumlarla protokol imzaladık. Bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir.
Bu geleneksel geceyi düzenlememizdeki amaç, bu kara tablo içerisinde dahi olsa birlik beraberliği dayanışma ruhumuzu moral ve motivasyonumuzu arttırmaktır. “
Gece, O Ses Türkiye’de performansıyla jüri üyeleri ve izleyen herkesi kendine hayran bırakan Kadir Yeşilırmak konseriyle devam etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TMMOB’da Gurur Gecesi…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet