Skip Navigation Links

GÜL'DEN DESTEĞE TEŞEKKÜR

Çorumspor'u 3-0 yenerek gol avarajıyla grup liderliğe yükselen İskenderun Demirçelik Spor Başkanı Cengiz Gül, yoğun desteklerinden dolayı İskenderunlu

Spor   A+a-

TFF 2. Ligi Yükselme Grubu takımlarından İskenderun Demirçelik (İDÇ) Spor, ligin ikinci haftasında İskenderun Beş Temmuz Stadı'nda konuk ettiği Çorumspor'la yaptığı karşılaşmada taraftarın yoğun desek vermesine kulüp yönetiminden teşekkür geldi. Çorumspor'u 3-0 yenerek gol avarajıyla grup liderliğe yükselen İskenderun Demirçelik Spor Başkanı Cengiz Gül, yoğun desteklerinden dolayı İskenderunlu taraftarlara teşekkür etti. Centilmenlik içerisinde yapılan desteğin kendilerine moral verdiğini ifade eden Gül, "Hafta başından beri kamuoyuna yaptığımız centilmenlik içerisinde destek çağrıları, taraftarlarımız tarafından kabul görüp, uygulanmıştır. Bu yaklaşım hem bize, hem de sahaya çıkan futbolculara moral vermiş, karşılaşmanın skorunda da etkili olmuştur. taraftarımızın geçmişte olduğu gibi bundan sonrada centilmenliklerini göstereceklerine inanıyor, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
***************************************************************


Özköylü, “MAÇI GÜZEL SKORLA KAZANMAMIZDAN MUTLUYUZ”

TFF 2. ligi Yükselme Grubu'nun lideri İskenderun Demirçelik (İDÇ) Spor'un teknik sorumlusu Osman Özköylü, takımının Çorumspor karşısında elde ettiği 3-0'lık skordan memnun olduğunu, ama ileriye bakıp, kalan maçları kazanmayı arzuladıklarını söyledi. Gazetemize yaptığı maç değerlendirmesinde, İDÇ Spor'un Çorumspor karşısında iyi bir sonuç elde ettiğini anlatan teknik sorumlu Özköylü, "Bizim açımızdan hem oyun, hem de skor açısından istediğimizi aldık. Karşılaşma olumlu geçti. Kalitemizi sahaya yansıttık ve kendi sahamızda kazanmak istediğimiz maçı, doğruları yaparak, güzel bir skorla tamamladık ve kazandık" dedi.
Maçın sevincini yaşayacaklarını vurgulayan İskenderun Demirçelik Spor teknik sorumlusu Osman Özköylü, İDÇ Spor-Çorumspor değerlendirmesine şöyle devam etti: "Ama, artık önümüzde kalan maçlara bakmak zorundayız. Bu maçın verdiği maçın verdiği artıları görüp, bunları iyi değerlendirerek ligdeki yolumuza devam etmemiz lazım." TFF 2. ligi Yükselme Grubu'ndaki tüm takımların birbirine çok yakın ekipler olduğunu, kaliteli ve hedef belirlediklerinin altını çizen Özköylü, "her takım iyi kulüp. Bu nedenle de her maçı bir zorluğu var. Ama daha çok isteyen ve daha çok mücadele eden takım sahada ön plana çıkar. Biz de kazanmak istiyoruz ve bu bakışla mücadele edeceğiz" diye konuştu. İDÇ Spor bu hafta sonu İzmir deplasmanında Göztepespor karşısında 3 puan arayıp, liderliğini sürdürmeye çalışacak.
***************************************************

 

KARASAYAR VE CİVELEK’E SEVGİ SELİ

Önceki gün İskenderun Beş Temmuz Stadı'nda oynanan TFF 2. Ligi Yükselme Grubu karşılaşmasında Çorumspor'u, Umut, Hüseyin ile Mehmet'in attığı gollerle 3-0 yenen İskenderun Demirçelik Spor'da galibiyet ve liderlik sevinci yaşanmaya devam ediliyor. Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de stadı dolduran 10 bine yakın taraftarın sevgi gösterisiyle karşılaştı. Karşılaşmayı izleyenler arasında İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İskenderun Ağır Ceza Reisi Mustafa Ege, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel de bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği'nin toplantısı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden İskenderun Belediye Başkanı Civelek, kente geldiği gün İskenderun Demirçelik Spor-Çorumspor karşılaşmasını izlemek için Beş Temmuz Stadı'na gitti. İskenderun Demirçelik Spor Başkanı Cengiz Gül, takımın Kırmızı-Lacivertli renklerinden oluşan kaşkolu İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek'e hediye etti. Civelek, stadı dolduran binlerce taraftar tarafından ayakta alkışlandı. Taraftar, "İskenderun sizinle gurur duyuyor. Civelek ile Gül, omuz omuza Bank Asya'ya" sloganı attı. Bir süre sonra stada gelen Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'a da taraftar sevgi gösterisinde bulundu ve kent ve ülke yönetiminde görev alanları kentin takımına destek amacıyla stadda görmekten mutlu olduklarını ifade etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet