Skip Navigation Links

İskenderunspor Yönetimi'nden Vali Lekesiz'e Ziyaret

İskenderun Spor Kulübü Başkanı Sayın Sedat Uysal ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz'i makamında ziyaret etti.

Spor   A+a-

İskenderunspor Yönetimi’nden Vali Lekesiz’e Ziyaret
 
 
İskenderun Spor Kulübü Başkanı Sayın Sedat Uysal ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Lekesiz, yaşadığımız dünyanın her alanda olduğu gibi sporda da hızlı değişimlerin gerçekleştiği bir dönemi yaşadığını, insanoğlunun daha önce hiç görmediği, bilmediği, yaşamadığı pek çok hadiseye tanıklık ettiğini ifade ederek, ‘Bilişim sektörü, hayatımızın her alanını etkiledi. Futbol da bunlardan bir tanesi. Tüm dünyada milyarların sevdiği bir ilgi alanı haline geldi. Her geçen gün de taraftarı çoğalıyor. Dolayısıyla sporun aynı zamanda sosyalleşmeyi sağlayan, insanın bireysel ve toplumsal anlamda kendi iç disiplinini, toplumla ilişkisini düzenleyen, sosyal ilişkilerdeki başarısını arttıran bir boyutunun da olduğunu göz önüne alacak olursak, günümüzde bunun daha da yoğunlaştığını görüyoruz. 21. yüzyıl insanının da stresini alan çok önemli zeminlerden, ortamlardan birisi haline geldi. Dolayısıyla sizlerin yaptığı hizmet esasen bir kamu hizmetidir. Bu hizmetiniz için teşekkür ederim. Birlik beraberlik içerisinde İskenderun ilçemizi başarıyla temsil etmenizi ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.’ dedi.
İskenderun Spor Kulübü Başkanı Sedat Uysal ve kulüp üyeleri ise, İskenderun Spor Kulübü ve yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Lekesiz’e bilgi verdi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet