Skip Navigation Links

U-13 liginde İDÇSPOR Şampiyon Oldu

0-2011 Futbol Sezonu Hatay Amatör küme 13 yaş ve altı U-13 liginde kendi gruplarında 1. olan iskenderun Demirçelikspor ile Payas Belediyespor takımlar

Spor   A+a-

 
 
İDÇSPOR ŞAMPİYON
 
2010-2011 Futbol Sezonu Hatay Amatör küme 13 yaş ve altı U-13 liginde kendi gruplarında 1. olan iskenderun Demirçelikspor ile Payas Belediyespor takımları iskenderun grubu şampiyonlugun için karşı karşıya geldiler. 5 Tenmuz dış sahasında oynanan final karşılaşmasında İskenderun Demirçelikspor, Payas Belediyespor'u 4-1 maglup etti.
 
İskenderun Demirçelikspor'u Şampiyonluga taşıyan golleri Mehmet (2) Okan ile Berkay atarken ,Payas Belediyespor'un tek sayısını Gökmen kaydetti.İskenderun Demirçelik spor Hatay Finali maçını oynamaya hak kazandı.
 
Bu karşılaşma öncesinde kendi gruplarında şampiyon olan iskenderun Demirçelikspor ile Payas Belediyespor takımları şampiyonluk kupalarını Hatay Amatör spor kulüpleri Federasyon (ASKF) Genel Başkan yardımcısı Mustafa Bayraktar'ın elinden aldılar.
 
İskederun Demirçelik spor Alt yapı koodinatörü Bekir Yardımcıları ile teknik direktör Mehmet Çetin, elde ettikleri başarıdan dolayı tüm futbolcuları kutladılar.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet