Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cefasını Çeken İskenderun'lu, Sefasını da Sürmeli!!!

Krizlerin cefasını çeken İskenderun'lu, bu kez limanın Limak tarafından işletilmeye başlanmasının ardından ekonomik hareketliliğin sefasını başka şeh

Ekonomi   A+a-

 
 Krizlerin cefasını çeken İskenderun’lu, bu kez limanın Limak tarafından işletilmeye başlanmasının ardından ekonomik hareketliliğin sefasını başka şehirlerin sürmesini istemiyor.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İskenderun Belediye Başkanı Doktor Yusuf Civelek’in de, Limak’ın İskenderun Limanı’nı resmen devralacağı önümüzdeki günlerden itibaren şirket yetkililerine gerekli uyarıyı yapmaları gerektiği herkesin ortak görüşü..
 
Cefasını Çeken İskenderun’lu, Sefasını da Sürmeli!!!
 
Uzun yıllardır bölge halkının ve esnafının hayali olan İskenderun Limanı’nın özelleşme sürecinde devir için son birkaç gün kaldı.
Körfez Savaşı’ndan bu yana sıkıntıları göğüsleyen ve uğradığı ekonomik kayıplar nedeniyle büyük zorluklarla boğuşan İskenderun esnafı, Limak’ın İskenderun ve esnafına sahip çıkmasını bekliyor.
Krizlerin cefasını çeken İskenderun’lu bu kez refahın sefasını başka şehirlerin sürmesini istemiyor.
İskenderun’da onlarca şirketin denizcilik başta olmak üzere tüm sektörlerde her türlü yeterliliğe sahip olduğu bilinmektedir.
Bu bağlamda Limak’ın İskenderunluların hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak hareket etmesi çok önemlidir.
İskenderun Limanı’nı alan Nihat Özdemir’in sahibi olduğu LİMAK’tan talepleri bulunan bölge esnafı, tüm satın almalarda İskenderun’un çıkarlarının korunması gerektiğini ifade ediyorlar.
İşçi alımlarında, tüm inşaat çalışmalarının malzeme alımlarında, taşeron şirket tercihinde İskenderun’lu olmasına azami önem gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan İskenderunlular, Körfez Savaşı’ndan bu yana uğradıkları ekonomik kayıpların kısmen de olsa yerine gelmesi gerektiğini söylüyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş