Skip Navigation Links

İskenderun'da 14 Kadına 7 Bin 600 Tl Mikro Kredi Verildi

Hatay'ın İskenderun İlçesinde maddi durumu yerinde olmayan bayanlara iş imkanı sağlamak amacıyla 14 bayana da mikro kredi verildi.

Ekonomi   A+a-

7.yukle.tc/images/3875MIKRO_B_1.jpg" />

Hatay Valiliği Türkiye Grameen Mikro Kredi Programı çerçevesinde İskenderun’da hayırsever iş adamı tarafından açılan Ramazan Öz Mikro Kredi İskenderun Şubesince iş kurmak isteyen bayanlara düzenlenen törenle kredileri takdim edildi. Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve İş adamı Bedrettin Öz bayanlara kredilerini zarfların içerisinde kendi elleri ile takdim etti. 18 Ocak 2009 tarihinde İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun katıldığı törele Hatay’da ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdiği Ramazan Öz mikro Kredi Şubesi müdürü Hatice Şirin ve şube müdür yardımcısı Hayriye Yılmaz, da kredi alan bayanlara yardımcı oldular.

Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, “Mikro kredi imkanlarından faydalanan beldemiz bayanlarına da böylesi bir hizmette bulunduğuz için mutluyuz. En azından kendi işlerini kuracaklar ve kendi gelirlerinin elde edecekler. Bu bağlamada kredinin verilmesinde emeği geçen başta İş adamı Bedrettin Öz ve Ramazan Öz’e desteklerinde ötürü teşekkür ediyoruz” dedi. İskenderun’da faaliyette bulunan Türkiye Grameen Mikro kredi Ramazan Öz İskenderun Şubesinde bayanlara iş ve meslek edindirme gayreti içerisinde oldukları söyleyen İşadamı Bedrettin Öz ise, “İskenderun ve çevresinde iş kurmak isteyip de maddi durumu yerinde olmayan bayanlarımıza kredi imkanı sağlayarak iş sahibi olmaları ve kendi kazançlarını elde etmeleri bizleri dolayısıyla memnun etmektedir” dedi.Türkiye Grameen Mikro kredi Ramazan Öz İskenderun Şubesinde 15 aylık süre zarfında
220 kişiye 221 bin tl kredi imkanı sağlandı
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet