Skip Navigation Links

5 Yıldızlı İskenderun İçin Bir Tuğla da Siz Koyun..

İskenderun bugüne kadar onlarca tarihi fırsatı tepti.. Limanı ve sanayisiyle 5 yıldızlı bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İskenderun, gel

Ekonomi   A+a-


 
 
İskenderun bugüne kadar onlarca tarihi fırsatı tepti.. Limanı ve sanayisiyle 5 yıldızlı bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İskenderun, geleceğe güvenle bakan bir nesil için güç birliği istiyor.
İskenderun’da 5 yıldızlı gelecek için konulan her tuğlaya, çakılan her çiviye destek sunan herkesin adı bu kentin en müstesna yerlerinde altın harflerle yazılacaktır.
Unutulmamalıdır ki; Bir şehrin marka olması için olmazsa olmazlar vardır. Haydi bari bu kez bu fırsatı kaçırmayalım..
Kısa bir süre önce Ali Tekten, Hasan Yıldırım ile Mahir Taner’in kurdukları AHM inşaat tarafından başlatılan, içinde 5 yıldızlı otel olmak üzere sosyal, kültürel ve spor alanlarını kapsayan dev kompleksin hayata geçirilmesi için geri sayım başladı.
 
 
Bu Projeye Sadece Şapka Çıkarılır..
 
Adana’dan İskenderun’a giriş istikametinde DDY işletmesinin tam karşısında 60 dönüm arazi üzerine inşa edilmesi planlanan kompleks, yıllardır atıl durumda bulunan ve çirkin bir görüntü arz eden arazinin ıslahının yanı sıra, kentimizde eksikliği önemli derecede hissedilen 5 yıldızlı oteli de bünyesinde barındırıyor.
Projenin İskenderun’da duyulması ile başlayan heyecan had safhaya ulaşmış durumda. Yasal prosedürün tamamlanması ile birlikte, inşaat hemen başlayacak ve iki yıl içerisinde tamamlanacak.
60 dönüm arazi üzerine kurulacak olan kompleksin içerisinde, 5 yıldızlı otel başta olmak üzere, my office, sosyal, kültürel ve spor alanlarının yanı sıra, çocuk oyun alanları bulunuyor. Halka açık eğlence mekanları ve özellikle yeşil alanların genişliği ile dikkat çeken proje, önümüzdeki süreçte İskenderun’un yeni yaşam merkezi olmaya aday.
Yıllardır hayalini kurduğumuz, gerek istihdam, gerekse kentimize gelen iş adamlarının konaklamak için Adana ve Antakya’ya gitmesini önleyecek 5 Yıldızlı otel, projenin can damarını oluşturuyor.
Yatırımcı firma AHM’nin ortakları Ali Tekten, Hasan yıldırım ve Mahir Taner, ticari kaygıdan uzak, kentimize 5 yıldızlı bir otel ile ticari, sosyal ve kültürel aktivitelerin aynı alanda konuşlandırıldığı önemli bir kompeksi ilk olarak hayata geçirecek olmanın hazzını yaşıyor.
Proje güzel; İskenderun için olmazsa olmaz. Önünde hiçbir engel yok. Tüm çalışmalar yasal prosedüre uygun. Eksik olan tek şey, İskenderun halkının bu yatırıma destek çıkması. Geçmişte örneklerine tanık olduğumuz gibi; kentimizin gelişmesini istemeyen, yatırımları engelleyerek bu amaçlarına ulaşmaya çalışan hin fikirliler çıkabilir. İşte bu aşamada, İskenderun’a değer veren herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Gün; İskenderun’un makus talihini ekarte etme günüdür.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet