Skip Navigation Links

Demirçelik Lisesi mezunları buluştu

Demir Çelik Lisesi mezunları ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen piknik, yardıma muhtaç çocuklar için düzenledi.

Gündem   A+a-

 
 
 
Demir Çelik Lisesi mezunları ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen piknik, yardıma muhtaç çocuklar için düzenledi.
 
Demirçelik Lisesi’nden farklı dönemlerde mezun yaş ortalaması 35-45 olan gençlerin ailelerin de katılması buluşmayı zenginleştirdi. Ankara, Konya, İstanbul’da yaşayan mezunların da katılımıyla gerçekleştirilen piknikte Hatay yöresinin damak tadını da piknik sofrasına taşıdılar.
 
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne de katkı yapmak amacıyla bir araya gelen mezunlar, bir araya gelmenin mutluluğunu ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmenin de güzelliğini yaşadılar. Aynı zamanda 1987 Demir Çelik Lisesi Mezunu da olan Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği üyesi Dr. Dilek Şencan’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikle ilgili olarak “İki güzel amaç için bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Hem anılarımızı yad ettik hem de İskenderun’da okuyan çocuklarımız için güzel bir katkı sunmuş olduk. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet