Skip Navigation Links

Halk Sağlığını Tehdit Eden Kemirgenlere Etkili Çözüm

Temiz ve sağlıklı kent yaratma arzusuyla tüm birimleriyle hizmet üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden d

Halk Sağlığını Tehdit Eden Kemirgenlere Etkili ÇözümWeb
TV

Gündem   A+a-

 Temiz ve sağlıklı kent yaratma arzusuyla tüm birimleriyle hizmet üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konuda yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Haşere, larva, uçkun ve kemirgen ile bilimsel ve akılcı yollarla mücadele eden HBB Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, ilaçlama çalışmalarını kent genelinde sürdürerek Hatay halkına daha sağlıklı bir çevre sunuyor.
Hatay halkına ve doğaya zarar vermeden çalışmalarını yürüten HBB ekipleri, kış mevsimi ile birlikte sayıları artan ve insan sağlığı için tehdit oluşturan kemirgenlerin üremesinin kontrol altına alınması amacıyla ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. 
Daha çok kanalizasyon faresinin hedeflendiği çalışmada fare sayısını makul bir seviyeye indirmek ve farelerin çevreye verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizen yetkililer, üreyerek birçok ilçemizde iş yerlerine hatta evlere kadar çıkabilen bu kemirgenlerin insan sağlığı açısından taşıdıkları riskleri bertaraf ediyor. Başta tarihi yerlerde (Uzun Çarşı vb.) olmak üzere rögarlarda, metruk evlerde, ibadethanelerde, okullarda, resmi binalarda, askeri birliklerde ve Suriyeli mültecilerin kaldıkları kamplarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştiren HBB ekipleri, kemirgenleri etkisiz hale getirdiklerini ifade etti.
Sağlıklı çevre ve toplum için bugüne kadar yaptıkları tüm eylemler gibi bu konuya da hassasiyetle eğildiklerini ifade eden uzman personeller, mevsim ve mesai kavramı gözetmeksizin görevlerinin başında olduğunu bildirdi.
 
 
 
 
Halk Sağlığını Tehdit Eden Kemirgenlere Etkili Çözüm videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet