Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da kaçak yapıya af yok!

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol Ekipleri, kaçak yapılarla ilgili denetimlerine yoğun bir biçimde devam edip, kaçak y

Yaşam   A+a-

İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol Ekipleri, kaçak yapılarla ilgili denetimlerine yoğun bir biçimde devam edip, kaçak yapılara göz açtırmıyorlar.
Yapılan denetimler sırasında Bulut Tepe Mahallesi 343/11Sokak üzerinde yapılmış kaçak yapı yıkılmasına karşın, aynı noktaya yenisini yapılması ekiplerin takibinden kaçmadı. Dün sabah erken saatlerde gerçekleştirilen yıkım sırasında olası bir olaya karşı geniş güvenlik önlemleri alan polis ve zabıta ekipleri hazır bulundu.
Kısa zamanda gerçekleştirilen yıkım sonrası açıklama yapan İnşaat Kontrol Ekibi Yetkilileri, “Biz İskenderun Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İnşaat Kontrol ekipleri olarak, şehrimizde denetimlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. İmara aykırı yapılmış bu yapı yıkım kararı ile yıkılmasına karşın tekrar yapıldığı gözlenmiştir. Yasal İşlem uygulayarak yapıyı kullanılmaz hale getirdik.” Diye konuştular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş