Skip Navigation Links

HBB Spor: 56 -66 Sopron Basket

HBB Spor: 56 -66 Sopron Basket

HBB Spor: 56 -66 Sopron BasketWeb
TV

Spor   A+a-

 Kadın basketbolunun Avrupa kulüpler düzeyindeki en görkemli organizasyonu olan Euroleague’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, sezonun 6. karşılaşmasında evinde Macaristan temsilcisi Sopron Basket’i ağırladı.
13 Aralık Perşembe günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Abdelkader, Snytsina,Paris, Merve ve Johnson ilk beşiyle başlayan Hatay temsilcisi, rakibinin orta mesafeden bulduğu sayılara Merve ve Snytsina ile karşılık verdi ve ilk çeyrek konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı. 15-18.
Mücadelenin ikinci çeyreğine de hızlı başlayan taraf konuk takım Sopron oldu. Hatay’ın Melekleri, pota altından ve hızlı hücumlarla skor üreten rakibine Abdelkader ile cevap verse de Macaristan temsilcisi soyunma odasına önde giden taraf oldu. 27-38.
Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmanın ikinci yarısında da istediklerini sahaya yansıtamadı. Hatay’ın Melekleri savunmadaki sertliğini arttırıp rakibini durdurmaya çalışsa da üçüncü çeyrekte üstün olan taraf yine konuk takım oldu. 39-52.
Mavi-beyazlılar, karşılaşmanın son çeyreğinde de rakibine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma 56-66’lık skorla konuk takım Sopron Basket’in üstünlüğü ile tamamlandı.
 
 
 
HBB Spor: 56 -66 Sopron Basket videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet