Skip Navigation Links

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi İskenderun Şampiyonu

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı liselerarası gençler futbol kategorisinde

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi İskenderun Şampiyonu

Spor   A+a-

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi bütün maçlarını kazanarak İskenderun şampiyonu oldu.
İskenderun, Arsuz ve Dörtyol ilçelerinden toplam yirmi lisenin katıldığı müsabakalarda grup finallerinde Şehit Yener Anadolu Lisesini (1-0), İskenderun Anadolu Lisesini (1-0), Dörtyol Anadolu Lisesini (5-0) ve Özel Güney Elit Lisesini (3-2) yenip birinci olarak Antakya'da düzenlenecek il finallerinde Arsuz ilçesini temsil etme hakkını kazandı.
Sportif faaliyetleri her zaman desteklediklerini ve buna büyük önem verdiklerini söyleyen Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi müdürü Feremez Balaman, haber ekibimize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sanatsal, sportif ve kültürel etkinlikler bir kurumun vizyonunu ortaya koyan en önemli unsurlardır. Bu anlayıştan hareketle okulumuzu sürekli bu organizasyonların içinde tutmaya gayret ediyoruz. Futbol gençler kategorisinde okulumuza ilk kez böyle bir başarı armağan eden sporcularımıza, takım sorumlumuz İlhan Yürek ve beden eğitimi öğretmenimiz Serkan Kahvecioğlu hocalarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Antakya il finallerinde okulumuzu ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Buna yürekten inanıyorum."
Antakya il finalleri 19 ve 21 Aralık 2018 tarihlerinde Antakya Nazım Koka sentetik çim sahasında yapılacaktır. Bölgemizi temsil edecek Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi teknik ekibi ve sporcularına başarılar dileriz.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet