Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erasmus+ Projesi ile Gençlerimiz Romanya’da Fotoğrafçılık Eğitimi Aldılar

İnsan Hakları, Aktif Vatandaşlık ve Fotoğrafçılık teknikleri konulu proje eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye döndüler.

Erasmus+ Projesi ile Gençlerimiz Romanya’da Fotoğrafçılık Eğitimi Aldılar

Eğitim   A+a-

Belen Kaymakamlığı ve Romanya Sentire Derneği ile ortaklaşa yürütülen Erasmus+ Gençlik Değişimi “No Mad(E+)” Projesi kapsamında Türkiye’yi temsilen 1 öğretmen ve 5 üniversite öğrencisi 22-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Romanya’nın Horezu kentinde gerçekleştirilen; İnsan Hakları, Aktif Vatandaşlık ve Fotoğrafçılık teknikleri konulu proje eğitimini tamamlayarak Türkiye’ye döndüler.
Proje eğitimleri Türkiye, Romanya, İtalya, İspanya, Letonya, Hırvatistan ve Bulgaristan’dan oluşan 7 farklı ülkeden 44 katılımcı ile gerçekleştirildi. Dokuz günlük eğitim boyunca Erasmus+ Gençlik projeleri, aktif vatandaşlık, insan hakları ve fotoğrafçılık teknikleri konularını içeren çeşitli yaygın eğitim metotlarının uygulandığı verimli bir projeydi. Katılımcı gençlerimiz bu etkinlikler sayesinde yabancı dil kullanım, dijital platformları kullanma, fotoğraf çekme ve video düzenleme, drama, insan hakları farkındalık becerilerini geliştirmişlerdir.
Bunların yanı sıra, proje etkinliklerinin önemli bir parçası olan kültür geceleri kapsamında Türk Kültür Gecesi de başarılı şekilde sergilenerek diğer ülke katılımcılarına Türkiye ve Hatay’ın tanıtımı en iyi şekilde yapıldı.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar