Skip Navigation Links

ARİAD’tan Spora ve Sporcu Öğrencilere Destek

Arsuz İşadamları Derneği, geleceğin teminatı gençlere ve eğitime desteklerini sürdürüyor.

ARİAD’tan Spora ve Sporcu Öğrencilere Destek

Spor   A+a-

Arsuz İşadamları Derneği yönetimi, Arsuz’da bulunan Ertuğrul Gazi Lisesinin Spor salonunun ihtiyaçlarını karşılayarak bir kez daha gençlerin yüzünü güldürdü.
ARİAD’ın katkılarıyla ihtiyaçları giderilen spor salonunun açılış töreni gerçekleşti.
Spor salonunun açılış törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, ilçe milli eğitim müdürü Ramazan Dönmez, ilçe spor müdürü Oğuzhan Kılıç, ARİAD genel sekreteri Nevzat Korkmaz, denetleme kurulu üyesi Metin Ağır, Dernek üyesi Akın Ceritbinmez, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Okulun spor salonunun ihtiyaçları noktasında gelen talebe duyarsız kalamayacaklarını belirten Arsuz İşadamları Derneği başkanı Adnan Ağır “En önemli yatırım insana, eğitime yapılan yatırımdır. Ertuğrul Gazi Lisesi Arsuz’un 2 yıllık lisesidir. Yeni olması dolayısıyla birçok eksiği vardı. Mevcutta spor salonu vardı, ancak içi boştu. Biz de dernek olarak gelen talepler çerçevesinde spor salonunun tüm ihtiyaçlarını ARİAD olarak karşıladık. Bu vesile ile öğrencilerimiz güreş, boks, tekvando, karate ve judo eğitimi almaya başladı. Sonuçta eğitim kurumları hepimizin; bizler elimizden geldiğince bu tür yardımları okullara yapmaya devam edeceğiz. Her zaman gençlerimizin yanındayız”” dedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte açılış kurdelesini kesen Arsuz İşadamları Derneği başkanı Adnan Ağır öğrenci gençlerin mutluluğuna ortak oldu.
Okulun spor salonuna yapmış oldukları katkıdan dolayı Kaymakam Sarı tarafından Başkan Ağır’a plaket takdim edildi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet