Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi, Şiddetli Yağışlara Karşı Teyakkuzda

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu yeni şiddetli yağış uyarısının ardından

Arsuz Belediyesi, Şiddetli Yağışlara Karşı TeyakkuzdaWeb
TV

Yerel   A+a-

Arsuz Belediyesi, yağış esnasında ve sonrasında oluşabilecek olası sel ve sorunların önüne geçebilmek için çeşitli tedbirler alarak, vatandaşları uyardı.
Hatay ve ilçelerinde yağışlar devam ederken, Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün yeni bir şiddetli yağış uyarısında bulunması ile birlikte Belediyenin tüm birimlerini seferber ettiklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ile her zaman iletişim içerisinde olduklarını söyledi. Halkın maddi ve manevi anlamda zarar görmemesi ve olası selden etkilenmemesi için tüm belediye imkânları ile hazır olduklarını belirten Başkan Culha, “Arsuz Belediyesi olarak her zaman teyakkuzdayız. Vatandaşlarımız, olası kuvvetli yağış ve fırtınanın oluşturabileceği başta sel olmak üzere, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, balıkçıların deniz ulaşımında aksama yaşaması, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olsunlar. Özellikle sel felaketine karşı bölgede bulunan dere yatakları, menfezler ekiplerimiz tarafından temizlenmektedir. Kurduğumuz 'Anında Müdahale Ekipleri' her zaman hazır durumdadır,” ifadelerini kullandı.
Kuvvetli yağış beklendiği uyarısı üzerine, kent merkezi ve dere yataklarının bulunduğu mahallelerde tedbirler aldıklarını belirten Başkan Culha, vatandaşların da oluşabilecek olumsuzluklarda ekiplere yardımcı olmaları konusunda uyarılarda bulundu.
 
 
 
Arsuz Belediyesi, Şiddetli Yağışlara Karşı Teyakkuzda videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar