Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz’un Öğrencilere Yönelik Projeleri Devam Ediyor

Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın Projesi Kırıkhan'da

Başkan Yavuz’un Öğrencilere Yönelik Projeleri Devam Ediyor

Eğitim   A+a-

Hatay’a bağlı Kırıkhan ilçesinde Sinemaya Gitmeyen Çocuk kalmayacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Kırıkhan Belediyesinin iş birliği ile Kırıkhan'a bağlı ortaokullarda eğitim gören öğrencilerin, ücretsiz olarak sinemayla tanıştırılması ve kültürel yönden öğrencilerin gelişimine katkı sağlanması amacıyla “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın” projesi Kırıkhan’da hayata geçirildi.
Bugün başlayan proje kapsamında ilk olarak Kırıkhan Yunus Emre İlköğretim Okulu ve Kırıkhan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri öğretmen ve okul idarecileri eşliğinde Kırıkhan Şehit Gülşah Güler Sinema Salonunda Ayla Filmiyle buluşturuldu.
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bizim geleceğimiz, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sosyal ve kültürel alanda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla önemli bir projeyi Kırıkhan’da hayata geçirdik ve bu proje kapsamında iki hafta boyunca Kırıkhan ilçe genelindeki ortaokullarda okuyan aynı zamanda Sinemaya daha önce hiç gitmemiş bu hazzı yaşamamış olan Ortaokul öğrencilerimizi sinemayla buluşturacağız. Bugün iki okulumuzun öğrencilerini Sinemayla buluşturduk. İnşallah iki hafta süresince de diğer okullarda okuyan Ortaokul öğrencilerimizi Sinemayla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar