Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hüdamar 5 Yenişehir’de…

Her Mahalleye 1 Hüdamar Sözünü Tuttular…

Hüdamar 5 Yenişehir’de… Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde ilk olarak Nardüzü Mahallesi’nde 1984 yılında küçük bir bakkal işletmesi olarak başlayan Hüdamar Marketler Zinciri, Bakkalın Samimiyetiyle Süpermarketin Konforunu bir araya getiren konseptiyle beşinci şubesini hizmete açtı.
Arsuz Nardüzü, Şarkkonak, İskenderun Pirireis, Mustafa Kemal ve son olarak da bugün açılışı yapılan Yenişehir Mahallesi şubeleriyle hizmet ağını genişleten, kaliteli ürünleri en uygun fiyatla halkla buluşturan Hüdamar Marketler Zinciri, Her Mahalleye 1 Hüdamar sloganıyla şube sayısını arttırmayı hedefliyor.
Binlerce ürün, yüzlerce marka, gıda, mutfak ürünleri, temizlik maddeleri, şarküteri gibi herkesin çok rahat ve ekonomik şartlarda alış verişini güvenerek yapabileceği Hüdamar, kalite ve ucuzluğu, bakkalın samimiyetiyle süpermarketin konforunu tüm mahallelerde sunmayı amaçlıyor.
Hüseyin, Lokman, Muhsin ve İsmail Şanlı’nın birlikte işlettikleri Hüdamar Marketler Zinciri, CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Belediye İskenderun Başkanı Seyfi Dingil, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yurtdışında olması nedeniyle Vekili Sami Keskin, Arsuz Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Deveci ile Ali Yavuz, CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Yıldız Bor, muhtarlar, siyaset ve işdünyasının önemli temsilcileri katıldı.
Hüdamar Marketler Zinciri ailesinin büyüğü Hüseyin Şanlı yaptığı konuşmada, Atalarından devraldıkları ticaret ahlakı mirasını ikinci kuşağa ve daha sonra da ailenin tüm bireylerine taşımanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Arsuz Belediye Başkan Vekili Sami Keskin’in hayırlı olsun konuşmalarının ardından Hüseyin Şanlı açılış duasını yaptı.
Açılış kurdelesinin kesildiği sırada Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in isteği üzerine bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle Şanlı ailesinin annesi Mevlüde Şanlı da davet edildi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından törene katılan yüzlerce kişi markete girerek açılışa özel indirimlerden yararlanarak alış veriş yaptı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hüdamar 5 Yenişehir’de…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş