Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Lütfü Savaş Yeniden Aday

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeniden Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyükşehir belediye başkan adayı oldu.

Lütfü Savaş Yeniden AdayWeb
TV

Politika   A+a-

Hatay’ı yenilikçi bir anlayışla birbirinden nitelikli hizmetlerde donatan ve Hatay halkının sevgisini kazanan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş 31 Mart 2019 seçimlerinde yeniden sevdalısı olduğu Hatay’a hizmet etmek için mücadele verecek.
Fransızlar döneminden kalan altyapının yenilenmesi, Asi Nehri’nin temizlenerek eski kirliliğinin tarihe karışması, Türkiye’nin 2. büyük spor kompleksinin kente kazandırılması, çok amaçlı salonlar, sosyal marketler, dünyanın 5’inci, Avrupa’nın 2’nci ve Türkiye’nin ise en büyük kapasitesine sahip membranlı atık su arıtma tesisinin yapımı gibi birçok önemli hizmeti Hataylılarla buluşturan Başkan Savaş’ın, yepyeni projelerle seçim yarışını kazanabilecek en güçlü aday olması ön görülüyor.
Yaklaşan seçimler öncesi aday belirleme çalışmaları devam ederken CHP Parti Meclisi Lütfü Savaş ismi ile birlikte Eskişehir, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale, Karaman, Kırşehir, Mardin, Muğla, Sinop ve Tunceli adaylarını da kamuoyu ile paylaştı.
 
 
Lütfü Savaş Yeniden Aday videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar