Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜGVA Hatay Temsilciliğinden Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA)ülke ve bölge genelinde önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

TÜGVA Hatay Temsilciliğinden  Seyfi Dingil’e Ziyaret

Yerel   A+a-

TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ve TÜGVA Hatay Kadın ve Aile Koordinatörü Zeynep Soylu İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Gençliğe Büyük Önem Veriyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Gençlik bizim için son derece önemli. Eğer milletlerin yetiştirilmiş gençleri varsa, bu milletler hep uzun ömürlü olurlar. Türkiye Gençlik Vakfı da bu bağlamda büyük hizmetler yapmaktadır. Hem gençlerimizi en iyi eğitimleri almasını, en iyi şekilde bilgiden, ilimden istifade etmesini temin için çalışmakta, aynı zamanda ilimin yanında irfanında oluşa bilmesi, medeniyet değerlerimizin de gençlerimize en iyi şekilde nakşedilebilmesi için çaba ve gayret sarf etmektedir” dedi.
Faaliyetlerimiz Aralıksız Sürüyor
TÜGVA ve İskenderun Belediyesi olarak yapılacak olan projeler ve çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden TÜGVA Hatay İl Temsilcisi Sinan Köklü ,“Öncelikle Belediye Başkanımıza bizi misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Gençlik Vakfı Hatay İl Temsilciliği olarak, yeni nesil gençlik vakfı felsefesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimize yönelik olarak sosyal ve kültürel faaliyetler düzenliyoruz. Gençlerimizin, vatanına, milletine, devletini ve bayrağına bağlı bir şekilde yetişmeleri çok önemli” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, konukları ile yapılması düşünülen faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar