Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’un Doğa Harikaları EUROASIA-MUN’de…

İskenderun Doğa Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri 29 Kasım-2 Aralık tarihlerinde Model United Nations Association-Turkey’nin

İskenderun’un Doğa Harikaları EUROASIA-MUN’de…

Eğitim   A+a-

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı ve ODTÜ ile iş birliğiyle gerçekleştirdiği EUROASIA-MUN 2018 konferansına katıldı.
Dünya çapında 50’den fazla ülkede düzenlenen MUN konferansları, Birleşmiş Milletler toplantılarının bir simülasyonu niteliğindedir. Dünyanın dört bir yanından 500’den fazla delegenin buluştuğu MUN-TR Konferansı ise Türkiye ve komşu ülkelerdeki en büyük MUN Konferansıdır. Kasım ayının son haftası düzenlenen ve 3 gün süren EuroAsia MUN Konferansı Türkiye’deki en kapsamlı eğitim ve hazırlık konferansıdır.
İskenderun Doğa Koleji öğrencileri Birleşmiş Milletler simülasyonu şeklinde gerçekleştirilen bu konferanslarda çeşitli ülkelerin delegeleri olarak dünya genelindeki sorunlar hakkında konuşup, bu sorunlara çözümler bulmaya çalıştılar. Doğa Harikası öğrenciler bu büyük organizasyonda yer alarak uluslararası vizyon sahibi olma yolunda çok önemli birer adım attılar.
Bu konferanslar sayesinde katılımcılar topluluk önünde kendilerini ifade edebilme, İngilizce yetkinliklerini kullanarak düşüncelerini belirtip, bu dilde tartışıp müzakere edebilme, dünya gündemiyle ilgilenme ve küresel sorunlara çözüm yolları bulmak için fikir yürütebilme gibi daha pek çok konuda kendilerini geliştirebiliyor.
İngilizce tartışmalar ve lobi faaliyetlerinden oluşan konferanslarda, komitelerin amacı güncel sorunların gelecekte alabilecekleri halleri öngörmek ve delegelerle bu sorunları tartıştırmaktır.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar