Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Selin Sümbültepe'nin Memleketinde İlk Konseri

Berrak ve güçlü vokali ile bağımsız müziğin başarılı isimlerinden İskenderunlu söz yazarı ve şarkıcı Selin Sümbültepe,

Selin Sümbültepe'nin Memleketinde İlk Konseri

Magazin   A+a-

en güzel şarkılarını 9 Aralık Pazar günü doğup büyüdüğü topraklarda müzikseverler için seslendirecek. Temiz ve saf sesi ile ‘Su gibi akıp giden sesli kadın’ olarak bilinen Sümbültepe, Mito Production farkıyla Pazar günü Arsuz Mira Bar’da ilk kez vereceği konserle hem yıllar öncesine gidecek, hem de dinleyenlerinin aklında iz bırakacak bir geceye imza atacak.
Pek çok kişinin diline dolanan ve dinlemesine doyum olmayan ‘Renk Vermez Sana’ isimli parçasıyla Sofar'ın en çok dikkat çeken isimlerinden birisi olan, klasik müzik eğitiminin yanı sıra birçok farklı sahnede şarkı söyleyen Sümbültepe; 10 yıl boyunca 500'den fazla müzisyen ile yaklaşık 2.500 performans düzenlemiş, 2014-2018 yılları arasında yayınlanmış 26 tane modern caz albümüne katkıda bulunmuş ve ortalama 125.000 seyirciyi sanatçılarla buluşturmuş deneyimli işletmeci Turgay Demiryürek’in kurmuş olduğu Mito Production aracılığıyla İskenderun’da sevenleriyle buluşacak.
Zılgıtlı ve halaylı konser sözü
2010 yılında kendi müziğini üretmeye 2014 yılında da solo performanslarına başlayan ve geçtiğimiz aylarda ilk albümü Cızgan’ı müzikseverlerle buluşturan Selin Sümbültepe, yayınladığı davetiye ile müzikseverlere İskenderun’da vereceği konseri müjdeledi. Sempatik ve sevecen tavırlarıyla dikkat çeken Sümbültepe ilk defa memleketinde sahne alacağı için oldukça heyecanlı olduğunu dile getirirken, ‘Zılgıtlar havada uçuşacak. Kesin halay da çekeriz. Halay başı da ben olurum” diyerek, severlerine unutulmaz bir konser olacağının garantisini de verdi.
Bu konser çok özel
Mito Production kurucusu Turgay Demiryürek ise; ülkenin değerli sanatçılarını memleketimizde ağırlayarak hem Hatay'ın ulusal sanat ortamında yer almasını sağlamak, hem de bu önemli müzisyenleri değerli Hataylılar ile buluşturarak kültürel bir hareketlilik yaratmayı hedeflediklerini belirtirken, ilk konserin Selin Sümbültepe ile kendi memleketinde olmasının da bu konseri daha da özel kıldığını söyledi.
9 Aralık Pazar günü Arsuz Mira Bar’da sevenleriyle buluşacak olan Selin Sümbültepe'nin bu muhteşem performansını izlemeye herkesi davet eden Demiryürek, performansı, enerjisi ve repertuarı ile muhteşem bir konsere imza atacaklarını dile getirdi.
Bilet satış noktaları: Kaysar Müzik /İskenderun 326 Sokak Cafe/İskenderun Pizza Dilara / Arsuz Mira Bar /Arsuz
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar