Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İKEM Engelliler Gününü Çoşkuyla Kutladı....

Özel İKEM Koleji her sene olduğu gibi bu sene de 3 Aralık 'Dünya Engelliler Gününü coşkulu ve çok büyük bir organizasyonla kutladı.

İKEM Engelliler Gününü Çoşkuyla Kutladı....

Yerel   A+a-

Bölgede akademik eğitimin yanı sıra birçok organizasyonda ve sosyal sorumluluk projeleri denince akla gelen Özel İKEM Koleji bu defa da Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Mücadele Varsa Engel Yoktur" sloganıyla yola çıkıp her yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı bir organizasyona imza attı.
İskenderun Engelliler Spor Kulübü Sporcuları , Hakem ve Hakem Temsilcileri, Gençlik Spor İlçe müdürü, İskenderun Engelliler Derneği Başkanı, Arsuz Belediyesi Başkan yardımcıları önce yemekte buluştular. Daha sonra da organizasyon için İKEM Sport Center'de İKEM Bandosu ve açılış konuşmalarının ardından İskenderun tekerlekli sandalye basketbol takımı kendi aralarında gösteri maçı ve İKEM koleji genç kız takımı ile tekerlekli sandalye takımı karşılıklı farkındalık maçı, daha sonra da İKEM Step dans gurubu gösterisi ardından yetenek yarışmaları ve Engelsiz Yetenek Fatih'in gösterisi ile devam etti.
Okul öğrenci ve velilerimizin izlediği organizasyon hatıra fotoğrafı çekimi ve güzel temenniler ile yeni organizasyonlarda buluşmak ümidi ile son buldu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş