Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan'da Mevsim Şartlarına Rağmen Hizmetler Hızla Devam Ediyor

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yağmur, çamur, kar- kış demeden hizmetlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kırıkhan'da Mevsim Şartlarına Rağmen Hizmetler Hızla Devam Ediyor

Yerel   A+a-

Tarihi hizmet olan Doğalgaz’da alt ve üst yapı çalışmaları devam ederken mahalleler de gaz kullanıcı sayısı da her geçen gün artmaya devam ediyor.
 
Kırıkhan’a verdiği sözlerin yanı sıra mahalleler için önemli birçok projenin de hayata geçirildiğini ifade eden Belediye Başkanı Ayhan Yavuz yaptığı açıklamada;
 
“Karadurmuşlu mahallesinde başlatılan Halı Saha çalışmaları tamamlandı. Danaahmetli ve Söğütlüöz mahallelerimize Çocuk oyun parkı grubu ve Spor aletleri grubunun montaj çalışmaları tamamlandı.
Ahrazlı Mahallesi Çevre Yolu ile Özel Bayezıd-i Bistami Orta Öğretim Kız Yurdu karşısına, Abalaklı mahallesi (2 adet), ve Acerköy mahallelerine Dolmuş Bekleme Durağı yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.
İçada mahallemizde başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamlanırken Güzelce mahallemizde kilit taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Telbizek mahallemizde sıcak asfalt çalışması öncesinde yol genişletme ve tesviye çalışmaları yapıldı hava şartlarının müsait olmasıyla birlikte asfalt çalışmasına başlanacaktır.
 
Kırıkhan’da, Kazkeli mahallesinde sosyal tesis çevre duvarı çalışması ve çatı kaplama çalışmaları tamamlandı. Planlanan programlı çalışmalar çerçevesinde taban düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmalarına mevsim şartları dahilinde devam ediliyor.
 
Balarmudu mahallemizde çok amaçlı Sosyal tesisin çevre duvarı örme çalışmaları tamamlandı. Diğer çalışmalar belirlenen programlar dâhilinde devam edecektir.
 
Gölbaşı mahallesinde sosyal tesis çevre duvarı çalışması ile tadilat çalışmaları devam ediyor.
 
Bahçelievler Mahallesi Çamlık mevkii Ceylanlar Sitesi karşısında Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre yolunda ise ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi.
 
Halkımızın rahatlığı, ilçemizin temiz düzenli, daha yeşil ve modern olması için elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz. Hizmet ekibimize, Meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hizmetlerin gerçekleştirilmesi için emeği geçen ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Başkan Yavuz’un mevsim şartlarına rağmen hizmetin her noktasında yaptığı çalışmaları taraflı tarafsız herkesim tarafından memnuniyet ve takdirle karşılanırken vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti Başkan Yavuz’a teşekkür ederek belirtiyorlar.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar