Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aday Adayı Mehmet Ergündüz, her kesim halkla iç içe…

“Sorunları adalet duygusuyla eşitlikçi bir yönetim ile gerçekleştireceğiz”

Aday Adayı Mehmet Ergündüz, her kesim halkla iç içe…

Politika   A+a-

‘Herkesin, her kesimin adayı’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ergündüz, halkla iç içe olmaya devam ediyor.
Ak Parti’den İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından dur durak bilmeden çalışan Ergündüz, sık sık her kesim vatandaşla buluşarak, projelerini anlatıyor.
Belediye Başkanı olması durumunda İskenderun’un çok gelişeceğini ifade eden Ergündüz, "Yaşadığım kentin sorunlarına hakimim ve çözüm yollarını biliyorum. Sorunların çözümünde adalet duygusuyla, liyakat üzerine kurulu bir ekiple eşitlikçi bir yönetim gerçekleştireceğiz. Yapacağımız tüm hizmetlerimizle daima halkımızın gönlünde olacak, insanlarımızın duasını alabilmek için çalışacağız” dedi.
Ergündüz: “Aday olduğum takdirde en az 20 bin fark atacağıma. Oldukça iddialı konuşuyorum. Aday olduktan sonra da sıkmadık el bırakmayacağım. Bunun için arkadaşlarımla birlikte aday gibi çalışacağız ve İskenderun Belediyesini bir kez daha Ak Partili bir belediye yapacağız. Çünkü ben ‘Her kesimin ve herkesin adayıyım’” şeklinde konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar