Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil Emekli Öğretmenler İle Bir Araya Geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

 Başkan Seyfi Dingil Emekli Öğretmenler İle Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile düzenlenen kahvaltıya İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile çok sayıda emekli öğretmen katıldı.
Öğretmenlerin çok kutsal bir görevi ifa ettiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği bugünün, yani 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü sevgi, saygıyla kutluyor; siz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum” diyerek konuşmasına başladı.
Başkan Seyfi Dingil,” Sizleri bir arada görmenin onurunu yaşıyoruz. Sizler çok değerli ve kutsal bir mesleğin mensuplarısınız. Toplumumuzun ileri ve çağdaş seviyelere gelmesinde büyük emekleri olan öğretmenlerimize adanmış bir 24 Kasım gününe daha ulaşmış bulunmaktayız. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, hayatlarını kaybeden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil öğretmenlere karanfil ve kitap hediye etti.
Emekli Öğretmenler ise özel günlerini unutmayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş