Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şiirler, Şarkılar Öğretmenlerle Yükselişe Geçti…

Yükseliş’ten Zekai Tunca ve Ahmet Selçuk İlkan Geçti…

Şiirler, Şarkılar Öğretmenlerle Yükselişe Geçti… Web
TV

Eğitim   A+a-

 Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü, ilçe genelinde görev yapan öğretmenlere muhteşem bir 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi verdi.
Kendisi de bir öğretmen olan Eğitim Gönüllüsü Nuri Üysen, sadece Özel Yükseliş Koleji’ni yaptırmakla kalmadı, 1 yıl önce de İskenderun Nuri Üysen Ortaokulu’nu bitirerek Milli Eğitim’e teslim etti. Arsuz Haymaseki Köyü’nde yıllarca öğretmenlik yapan Üysen, öğretmenlik mesleğinin kutsiyetini en iyi bilenlerden olduğunu da yaptığı sürpriz programla göstermiş oldu.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen’in haftalar öncesinden hazırlıklarını büyük bir titizlikle yaptığı Öğretmenler Günü Kutlaması, ilçede görev yapan öğretmenlerden oluşan tiyatro ve Zekai Tunca ile Ahmet Selçuk İlkan konserlerinden oluştu.
Öğretmenlerin tiyatro gösterisinin ardından Türk Sanat Müziği’nin duayen isimlerinden Zekai Tunca sahne aldı.
Birbirinden güzel eserlerini seslendiren Zekai Tunca, öğretmenleri 1970’li yıllara kadar götürdü.
Dillerden düşmeyen eserlerini seslendiren Tunca, yılların eskitemediği sesi ve sahne performansıyla herkesi büyüledi.
 
40’ncı sanat yılını kutlamaya hazırlanan ve bir de albüm müjdesi veren Ayrılıkların Şairi Ahmet Selçuk İlkan, ayrılık şiirlerini okurken bile öğretmenleri sıcacık bir atmosferde birleştirdi.
Yüzlerce şiiri bestelenen ve tamamı da Hit olan Ahmet Selçuk İlkan, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen’in ricası üzerine kaleme aldığı ‘Öğretmenim’ şiirini ilk kez okudu. Duygularını samimi bir şekilde şiirine yansıttığı ifade eden Ahmet Selçuk İlkan, büyük alkış aldı.
Anlatılmaz, yaşanır sözünün bir kez daha gerçek olduğu Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü özel programı büyük beğeni topladı.
Programa katılan protokol üyeleri ve öğretmenler, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Kurucusu Nuri Üysen’in de öğretmenler gününü kutlayarak verdiği hediye için teşekkür ettiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Şiirler, Şarkılar Öğretmenlerle Yükselişe Geçti…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş