Skip Navigation Links

İSTE’li Sporcudan Milli Başarı: Tebrikler Hatice Şimşek!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü öğrencisi Hatice Şimşek

İSTE’li Sporcudan Milli Başarı: Tebrikler Hatice Şimşek!

Spor   A+a-

2018 Avrupa EMF-Muaythai Şampiyonası’nda;
60 Kilo Kategorisi’nde Avrupa üçüncüsü oldu.
Avrupa Muaythai Federasyonu ve Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından, 14 Kasım-18 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya Spor Salonu’nda düzenlenen ve 15 ülkeden 495 sporcunun katıldığı Uluslararası Açık Kupa Şampiyonası’nda, İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hatice Şimşek, 60 Kilo’da Avrupa üçüncülüğünü elde ederek, “Milli Sporcu” olma unvanını kazandı.
İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; başarılarıyla İSTE’yi ve İskenderun’u gururlandıran Hatice Şimşek ile annesini ve antrenörü Serdar Keskin ile İSTE Spor Koordinatörü Öğr. Gör. Sıtkı Kahvecioğlu’nu makamında ağırlayıp tebrik etti. Rektör Prof. Dr. Dereli; bilim, teknoloji, kültür, sanat konularında olduğu gibi spor faaliyetleri konusunda da öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini, öğrencilerin derece aldığını görmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Dereli, İSTE öğrencisi Milli Sporcu Hatice Şimşek’i gösterdiği başarıdan dolayı kutlayarak, teşekkür belgesi ve plaket ile ödüllendirdi.
Daha önce katılmış olduğu müsabakalarda, üç kez Türkiye ikinciliği, bir kez Türkiye üçüncülüğü olan Hatice Şimşek, hedefinin önce Türkiye Şampiyonluğu, ardından Dünya Şampiyonluğu olduğunu söyledi. Aynı zamanda, Muaythai milli takım antrenörü olan Hatice Şimşek’in annesi ise, kızının çok azimli olduğunu ve onunla gurur duyduğunu belirtti. İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu hedeflerinin, Muaythai spor dalında “Türkiye Şampiyonluğu” olduğuna vurgu yaptı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet