Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İTSO’DA İletişim Becerileri Eğitimi Verildi

Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özcan Yağcı, İTSO’da iletişim becerileri eğitimi verdi.

İTSO’DA İletişim Becerileri Eğitimi Verildi

Yerel   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, personele ve üyelere yönelik ‘İletişim Becerileri’ eğitimi verildi.
Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Özcan Yağcı tarafından verilen eğitim de, güncel hayatımızda önemli bir yer tutan İletişim konuları hakkında sine vizyon destekli olarak bilgiler verdi.
İletişimin İnsanlar arasında anlamları ortak kılma süreci olarak tanımlayan Prof.Dr. Özcan Yağcı, insanların günlük hayatlarında, ev ve iş yerlerinde, çarşı pazarda, ve bulundukları her ortamda karşılaştıkları iletişim konularını örnekleriyle anlattı.
‘Acı duyabiliyorsan canlısın, başkalarının acısını duyabiliyorsan İnsansın’ deyimiyle iletişimin anlamları ortak kıldığına vurgu yapan Prof.Dr. Özcan Yağcı, “İletişim toplumun temelini oluşturan bir sistemdir. Toplumsal yapının düzenli çalışmasını sağlayan bir araç, bireysel davranışları görüntüleyen ve etkileyen bir teknik, sosyal uyum için bir sanattır. İletişim kaynaktan hedefe mesaj göndermektir. İnsanların duygu, düşünce, inanç, tutum ve davranışlarını sözlü, yazılı olarak iletmesidir. İletişimde amaç, bilgi vererek karşı tarafın tutum ve davranışlarında değişiklik yapmaktır. İletişimde konuşma ve vücut dili de karşı tarafı etkilemede önemli unsurlardır” dedi.
İnsanların iş ve sosyal hayatında iletişim konularına değinen Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof .Dr. Özcan Yağcı, esprili örnekleri ile iletişimin püf noktalarını anlattı.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında, personele ve üyelere yönelik düzenlenen ‘İletişim Becerileri’ eğitimine İTSO Meclis üyeleri, İTSO üyeleri, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ve İTSO personelleri katıldılar.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş