Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Toksoy, Ülkü Ocaklı Gençlerle Bir Araya Geldi

Dörtyol Atatürk At Çiftliğinde; MHP Dörtyol İlçe Başkanımız Şerif Türker, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanımız Oğuzhan Özdemir,

Başkan Toksoy, Ülkü Ocaklı Gençlerle Bir Araya Geldi

Yerel   A+a-

Parti yönetici arkadaşlarımız ile birlikte Dörtyol’da Ülkü Ocaklı kardeşlerimizle örnek bir buluşma, muazzam bir kucaklaşma ile bir araya gelindi.
Dörtyol Atatürk At Çiftliğinde gerçekleşen istişare toplantısı ülkü ocaklı gençlerin yoğun katılımı gerçekleşen istişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Başkan Toksoy konuşmasında, “Vatan ve millet sevdalıları, kutlu mücadelemizin yiğit yolbaşçılarıyla millet ve devlet meselelerin konuşulduğu gecemizde çay tadında sohbetimiz ümitler tazelenerek teyit edilmiş, ayağa kalkan milliyetçi ruh vatana, bayrağa ve milli ruha sahip çıktığımızı dosta düşmana açıkca göstermiştir.”
Başkan Yaşar Toksoy konuşmasında, “Dörtyol’da, Milliyetçi Hareket Partisi milli duruşun simgesi, şühedaya vefanın adresi, millete bekanın adı ve ahlakıdır. Bu güzell birlikte emeği geçen, katılım sağlayan ve nerede olursa olsun yürekleri bizimle beraber çarpan her gönül ve dava arkadaşıma, bütün vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizim yolumuz; hak yolu, hakikat yoludur. Aynı zamanda Türk-İslam davasını yaymak ve korumaktır” şeklinde konuştu.
Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özdemir konuşmasında, “Bu gecenin gerçekleşmesinde ve bizleri kırmayarak toplantımıza katılan değerli dava arkadaşlarıma, değerli büyüklerime teşekkür edyorum. Dörtyol’da şanlı üç hilalimiz sonsuza denk dalganacaktır. Bu birlik ve beraberlik ruhu ile yaklaşan yerel seçimlerinden üstesinden geleceğimize inanıyor ve güveniyorum”dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar