Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zorlu Bir Süreç!Ama Renkli Bir Seçim Kampanyası Yaşayacağız..

Akparti il Başkanı İbrahim Güler, partisinin tüm organları ile seçime hazırlandığını, şimdiye kadar Büyükşehir Belediye Başkanlığı

Zorlu Bir Süreç!Ama Renkli Bir Seçim Kampanyası Yaşayacağız..Web
TV

Politika   A+a-

  için 6 aday adayının başvurduğunu belirtti.
Güler,’kutlama’ ziyareti için geldiği İGC’de Başkan Veysel Cıncık ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Başkanı Bestami Bilgili, partisinin aday adayları ve yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiği İGC’de konuşan Güler, şunları söyledi:
‘’Akparti de 18 Kasım günü ülke genelinde temayül yoklaması yapılacak. Eski milletvekilleri ve üyelerimiz dahil Hatay da yaklaşık 3 bin kişinin oy vermesi bekleniyor. Bunun için 30 bilgisayarı hazırladık. Temayül sonuçları Sayın Cumhurbaşkanımıza sunulacak. Kesinleşen adaylar daha sonra açıklanacak. Bizleri uzun bir seçim kampanyası bekliyor. Zorlu bir süreç. Ama inanıyorum ki renkli bir seçim kampanyası yaşayacağız. Yaptığımız kamuoyu araştırmalarına göre İnşallah Büyükşehir’i kazanacağız. Memleketimizin yeniden imarı ve ihyasını halkımızla birlikte Akparti Belediyeciliği ile başaracağız.’’
Basının önemli olduğunu ifade eden Güler ‘ne kadar çalışırsak çalışalım basın mensupları bunları halkımıza yansıtmazsa bir anlamı olmaz. Yaptığınız görevin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Sizi ve yönetiminizi de 16 Ekim de yaptığınız kongrede yeniden seçilmeniz nedeniyle kutluyorum. Veysel Cıncık’ın basın için, İskenderun için yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Hatay sevdalısı bir arkadaş olarak yeniden seçilmeniz bizleri sevindirdi’’dedi.
Güler kendisinin de aday adayı olacağına ilişkin söylentileri yalanlayarak, ‘’bizim önceliğimiz Hatay Büyükşehiri alarak önemli işler yapmak . Çünkü Hatay bu yönetimle tarihi, kültürel ve diğer konularda gittikçe geriye doğru gidiyor. Çok şey yapılabilecek imkan varken maalesef yapılamıyor.’’ Şeklinde konuştu.
Akparti İl Başkanı İbrahim Güler, bir soru üzerine Hado konusunda görüşlerini de açıkladı. Güler şöyle konuştu:
‘’Hado da Büyükşehir’in niyeti işletmek değil. Biz memleketin hayrına olan her hizmetin arkasındayız. Çok rantabl bulmasak da evet dedik. Ancak biz gemi satın alınmasına karşıydık. Kiralık gemiyle başlanıp hattın oturmasını istedik. Hatta Hado’nun sermayesinin arttırılmasını da uygun gördük. Bundan sonraki tüm operasyon Büyükşehir’in yetkisindeydi. Çok geç şekilde bir gemi geldi ama hiçbir hazırlık yapılmamıştı. Hiçbir başvuru yapılmamış. Soru şu: Tüm hazırlıklar yapılmadan neden gemi kiralandı? 750 bin doların hesabı sorulmalı. Ayda 100 bin dolar kira ödendiği belirtiliyor.Neden?. Bunu basın mensupları olarak takip etmeli’’
Akparti İlçe Başkanı Bestami Bilgili de yaptığı konuşmada, İGC kongresinde yeniden seçilen Veysel Cıncık ile yönetim kurulunu kutladı.Bilgili İskenderun da başvuru sayısının 14 olduğunu belirtti.
İGC Başkanı Veysel Cıncık da ziyaret için teşekkür ederek, ‘’Akparti il başkanlığında sizin gibi genç, çalışkan, gayretli birinin oturması Hatay için bir şans. Bölge sorunlarının üzerine gidiyorsunuz. Yapacağınız tüm yararlı çalışmalarda basın olarak yanınızdayız. Siz de basının daima yanındasınız. Bizi çok mutlu ediyor.Aday adayı arkadaşlarımız ve size başarılar diliyoruz. Ziyaretiniz dolaysıyla teşekkür ediyoruz. Biz İGC üyeleri olarak birlik ve beraberlik içindeyiz.’’dedi.
 
 
 
 
Zorlu Bir Süreç!Ama Renkli Bir Seçim Kampanyası Yaşayacağız.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş