Skip Navigation Links

Kasım Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleşti

UKOME komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 15.11.2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Kasım Ayı Ukome Kurul Toplantısı GerçekleştiWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) komisyonu aylık kurul toplantısı HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda 15.11.2018 tarihinde gerçekleştirildi.
HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığında HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat ve diğer kurul üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, kentin trafik düzeni ve yenileme çalışmalarına yönelik maddeler görüşüldü.
Defne ilçesi, Çekmece Mahallesi’nde, Uğur Mumcu Bulvarı’nın Çekmece Caddesi ve 55. Sokak ile kesiştiği kavşağa, trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması yönünde uygun görülen noktalara sinyalizasyon tesisi (trafik ışıkları) konumlandırılması talebi gerektiği maddesi oy birliği ile karara bağlandı.
Defne ilçesi, Samandağ yolu üzerinde muhtelif noktalarda bulunan refüjlerin trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla uzatılması ya da kapatılması talebi ve bununla birlikte merkez ilçe Antakya’da, İnönü Bulvarı üzerinde ,Antakya Eczacılar Odası önünde, bulunan refüjün trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla kapatılması talebi gündem maddeleri arasındaki yerini aldı.
Ulaşım Dairesi Başkanlığının sorumluluğu altında bulunan, Antakya Şehirlerarası Otobüs Terminali salonu ana giriş kapısı önüne, geliş- gidiş yoluna güvenlik açısından uygun olmayan sivil araçlar tarafından parklanma yapıldığı ve kamu kurumlarına ait resmi araçların giriş çıkışlarına engel olması sebebiyle Ulaşım Dairesi Başkanlığının teknik personelleri tarafından tespit edilen noktalara park yasağı getirilmesi talebi kurul üyelerince oylamaya sunuldu.
İl geneli toplu taşıma ve ulaşımın iyileştirilmesine yönelik 25 ana gündem maddesi ve 5 ek gündem maddelerinin görüşüldüğü 2018 yılı Kasım ayı UKOME kurul toplantısında, maddeler oylanarak 25 madde “kabul”, 2 madde “ret” ve 3 madde “alt komisyona havale” yönünde karara bağlandı.
 
 
 
Kasım Ayı Ukome Kurul Toplantısı Gerçekleşti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet