Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Bugüne kadar hep halkın içindeydim Bundan sonra da halkın içinde olacağım”

“Mesele memleket meselesi ise Partili partisi hep beraber bir arada olacağız”

“Bugüne kadar hep halkın içindeydim Bundan sonra da halkın içinde olacağım”

Politika   A+a-

 “Aday seçildiğim an sahalara inip projelerimi
vatandaşla birebir görüşerek paylaşacağım”
 
Ak Parti İskenderun Belediye Başkanı Aday Adayı gazeteci ve iş adamı Mehmet Ergündüz, her zaman halkın içinde olduğunu ve bundan sonra da halkın içinde olmaya devam edeceğini vurguladı.
‘Herkesin ve her kesimin adayı’ sloganıyla yola çıkan Ergündüz, partili-partisiz tüm İskenderun halkını kucaklayacağını belirterek, İskenderun’u çok iyi bildiğini, görev verilmesi halinde, bu görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.
Partili, partisiz her kesim tarafından sevilen, ayrıca hayırsever ile yardımsever kişiliği ile takdir edilen Mehmet Ergündüz, “Belediye Başkan aday adaylığına ilk adımı attığımız andan itibaren yoğun bir ilgi görüyorum. Gerek telefonla, gerek sosyal paylaşım adreslerinden ulaşan, gerekse ziyaretime gelerek destek veren, yanındayız mesajı veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Halkla iç içe olmaya her daim önem verdiğini belirten Ergündüz, “Ben kendime hayatım boyunca dürüstlüğü, adaleti, birlik ve beraberliği düstur edindim ve bu saydıklarımdan asla ve asla taviz vermedim, bunu sevinerek gururla söylüyorum. İsmim aday olarak açıklandığı gün tam manasıyla sahalara ineceğim ve projelerimi vatandaşlarımla birebir görüşerek paylaşacağım” dedi.
Aday olması halinde 20 bin farkla İskenderun’da seçimi kazanacağını ifade eden Ergündüz, “İskenderun’da tüm kesimin oylarına talibim. Sen-ben kavgası yapmayacağız. Partili-partisiz herkesi kucaklayacağız. Ekmeği, suyu beraber paylaştık, gönlünüz başka yerlerde olabilir. Mesele memleket meselesi ise hep beraber bir araya geleceğiz.” Dedi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar