Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genç Beyinler Işısın Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi Genç Beyinler Işısın Kampanyası bu kezde Hassa'nın Küreci Hatsaş A.Ş. Ortaokulunda

Genç Beyinler Işısın Çocukları Sevindirmeye Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi Genç Beyinler Işısın Kampanyası bu kezde Hassa'nın Küreci Hatsaş A.Ş. Ortaokulu öğrencilerini sevindirdi. Kitaplarına kavuşan çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
 
Genç Beyinler Işısın kampanyasıyla bir çok okulun kütüphanesini dolduran Aura Estetik ve Güzellik Merkezi Ortakları Serap Çap ve Müge Güler yaptıkları açıklamada, "Aura Estetik ve Güzellik Merkezi olarak işimizde en iyisini hedeflerken içinde yaşadığımız toplumun ihtiyaçlarına faydalı çözümler üretmek amacıyla da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu bilinçle başlattığımız, çözüm ortaklarımız ve bağışçılarımız sayesinde ulusal boyuta taşıdığımız “Minik Ayaklar Üşümesin” projemizin bünyesinde 2016 yılından itibaren Hatay İli içerisinde 40, Doğu Anadolu Bölgesi’nde de 20 tane olmak üzere toplamda 60 okulda 2000 çift ayakkabı hediye ederek ihtiyaç sahibi çocuklarımızı mutlu etme fırsatı yakaladık. Bu projemizin yanına bir yenisi olan “Genç Beyinler Işısın” projesini ekleyerek Haziran ayında Hatay’ın Kumlu İlçesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu’na 550 adet kitap ve 1 adet bilgisayar, Payas İlçesi’nde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Atatürk Ortaokulu’na 700 adet kitap, 7 adet satranç takımı ve 1 adet bilgisayar yardımında bulunduk.
Kütüphane kampanyamıza devam ederek Hatay’ın Hassa İlçesi’nde bulunan Küreci Hatsaş Ortaokulu’nun kütüphanelerinin boş duran raflarını, genç kardeşlerimizin geleceğine ışık tutacak ve ruhlarını güzelleştirecek cümleler içeren kitaplarla doldurmak için tekrar harekete geçmeye karar verdik. Kitap yardımı kampanyamıza destek veren kitapsever dostlarımızın katkılarıyla toplamış olduğumuz 305 adet kitabı, 7 adet satranç takımını ve 1 adet bilgisayarı okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kısa zamanda bir araya getirmeyi başardık. Okul Müdürü Mehmet Balcı, Müzik Öğretmeni Şeyda Şahin, Rehber Öğretmen Fatma Şahin ve AURA Estetik ve Güzellik Merkezi kurucu ortakları Sn. Müge Güler ve Sn. Serap Çam’ın katılımıyla kütüphanelerimizi zenginleştirecek ve genç beyinlere ışık tutacak olan hediyelerimizin teslimini gerçekleştirdiğimizi Siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Okul yönetimi tarafından kütüphaneye yapmış olduğumuz katkılardan dolayı teşekkür plaketlerimizi tüm yardımsever dostlarımız adına aldığımızı da beyan ederiz."
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş