Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Özel Okul Daha İlçemiz Sınırlarında Faaliyete Girdi...

İlçemiz sınırlarında, özellikle Karaağaç Mahallemizde özel okul sayısı günden güne artıyor. Karaağaç Mahallemizde gerek donanım bakımından, gerekse de

Bir Özel Okul Daha İlçemiz Sınırlarında Faaliyete Girdi...

Yerel   A+a-

İskenderun da hizmet veren bu okullarımızdan Yükseliş Okulları daha önce İskenderun sınırlarında eski binasında hizmet vermekte iken yeni ve özellikle donanımı ile göz dolduran binası ile ilçemiz sınırlarında faaliyet göstermeye başladı.
 
Haymaseki Mahallesi eski öğretmenlerinden olan hayırsever iş adamı Nuri Üysen tarafından kurulan okulda kaymakamımız Musa Sarı incelemelerde bulunarak ilçemiz eğitimine katkılarından dolayı Nuri Üysen’e teşekkürlerini sunduğunu ifade etti. Okulun tamamını inceleyen Kaymakam Sarı özellikle okulda bulunan planetaryum, bilim ve sanat galerileri gibi bölümlerin donanım anlamında ve akademik başarıya büyük katkı sağlayacağını belirtirken tüm diğer özel okullarla olduğu gibi zaman zaman Yükseliş Okulları ile de Milli Eğitim ile ortak faaliyetler yürüteceklerini ifade ederek okulun ilçemize ve bölgemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar