Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sanatsal Etkinlere Destek Oluyoruz

Başkan Seyfi Dingil Çeşitli Programlara Katıldı

Sanatsal Etkinlere Destek Oluyoruz

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye çalışmalarının yanı sıra, diğer zamanlarında kentimizde ve bölgemizde düzenlenen çeşitli etkinliklere, açılışlara, programlara, taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerine katılarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Sağlık-Sen Üyeleri İle Bir Araya Geldi
Sağlık-Sen'in daveti üzerine sendika üyeleri ile bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediyemizin çalışmaları hakkında sendika üyelerimize bilgiler verdik. Sendika üyelerimiz ile çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduk. Sık sık sivil toplum kuruluşları ile bir araya geliyoruz. Onların fikirlerini önerileri dinliyoruz.”dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “Belediyemiz, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, İSTE ve Uluslar arası Gençlik, eğitim kültür ve spor derneği tarafından İSTE Yazıcı Konservatuvar Salonunda düzenlenen "Tutunmak "adlı kısa film yarışmasının gala programına katıldık. Düzenlenen programda dereceye girenlere ödüllerini verdik. Sanata ve sanatçıya desteğimiz sürecek” diye konuştu.
Sergi Açılışı Yaptı
İkem Koleji tarafından Prime Mall Avm'de "Gazete Manşetleri ile 10 Kasım " konulu resim sergisinin açılışını gerçekleştiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Fırsat buldukça okullarımız tarafından düzenlenen etkinlere katılıyoruz.”diye konuştu.
Başkan Seyfi Dingil daha taziye ,düğün ve nikâh törenlerine katıldı
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar