Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atatürk Sevgisi Pamuk Yüreklerde Bir Başka…

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin yıldönümünde sayfı ve özlem anıldı.

Atatürk Sevgisi Pamuk Yüreklerde Bir Başka… Web
TV

Gündem   A+a-

 Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi sadece Türk’ün yaşadığı heryerde değil, Dünya’nın dört bir yanında saygı ve özlemle anılan Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulunulan 2 dakikada hayat tüm Dünya’da durdu.
İskenderun ve Arsuz Karaağaç Mahallesi’nde faaliyet gösteren bölgenin köklü ve başarılı okul öncesi eğitim kurumlarından Pamuk Kreş, Park Forbes AVM’de düzenlediği resim sergisi ve etkinlikle miniklerin duygularını haykırmalarını sağladı.
Herbiri ayrı bir yoğun duyguyla Ata’sını anan miniklerin saygı duruşu sırasındaki ciddiyetleri, İstiklal Marşı’nı okurkenki duyguları, ailelere başta olmak üzere, öğretmenleri ve AVM’de bulunan herkesi duygulandırmaya yetti.
Pamuk Kreş Kurucu Müdürü Selma Türkoğlu ve öğretmenlerinin yoğun çaba ve emeklerinin büyük beğeni topladığı miniklerin etkinliğinde, Atatürk’e duyulan özlem en güzel şekilde yansıtıldı.
İlk olarak Pamuk Kreş Karaağaç Şubesi miniklerinin sahneye çıktığı etkinlikte, Mustafa Kemal’i düşünüyorum, öldüğünü nasıl söylerim şarkıları minikler tarafından seslendirildi.
İskenderun Şube miniklerinin Atatürk’üm, Büyüksün Atam , Atatürk Sevgisi şiirleri okunurken izleyenler yoğun bir duygu seline kapılırken, bir çok kişinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.
Pamuk Kreş İskenderun ve Karaağaç Şube öğrencilerinin hep bir ağızdan okudukları ‘Kimseyi Göremedim Ben Senden Daha Güzel’ şarkısı ise veli ve öğretmenler ile AVM’de alış veriş yapan herkesin eşlik etmesiyle çok güzel bir atmosfer oluşturdu.
Etkinliğin ardından tüm davetliler, miniklerin hazırladığı Atatürk sergisini gezerek miniklerin yaptığı birbirinden güzel çalışmalarla gurur duydular.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Atatürk Sevgisi Pamuk Yüreklerde Bir Başka…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş