Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Belen’de Turizm Potansiyelini Hayata Geçireceğiz…

Belen 5 yıl şantiyeye dönüşecek…

Belen’de Turizm Potansiyelini Hayata Geçireceğiz…Web
TV

Politika   A+a-

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belen Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, 8. Gün Haber Web Tv’de Gökhan Gökpınar’ın konuğu oldu.
İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Sıtkı Alper Özdemir, Belen ilçesinin Hatay’daki önemine, doğal zenginliklerine ve yayla turizmi potansiyeline dikkat çekti.
Belen’in coğrafi konumu itibariyle Hatay’ın zirvesi olduğuna dikkat çeken Sıtkı Alper Özdemir,Belen’deki trafik sıkışıklığının da bu bağlamda Hatay’ın sorunu olduğunu hatırlattı.
Belen’de seyir teraslarının sayısını arttırmak, doğal güzelliklerinin bölge halkı tarafından keşfedilmesini arttırmak amacında olduklarını belirten Özdemir, Belen’in köy ve yaylalarında üretilen sebze, meyve ve de özel ürünlerinin satışı, pazarlanması, marka tescili gibi atılımların şart olduğunu söyledi.
Belen’in 19 mahallesinde spor tesislerinin acilen yapılması gerektiğini ve düzenlenecek turnuvarla bütün mahalleleri sporla iç içe bir yaşama sevk etmek isteğini ifade eden İnşaat Yüksek Mühendisi Sıtkı Alper Özdemir, Belen’in kısa, orta ve uzun vadeli bir şantiyeye dönüştürmek isteğine vurgu yaptı.
Belen’in yaylalarının hepsinin ayrı birer doğal güzelliğe sahip olduğunu hatırlatan Sıtkı Alper Özdemir, yaylaların doğal güzelliklerinin kurulacak tesislerle bölge halkına hizmet vermesi ve istihdama da katkı sunmasının önemine dikkat çekti.
Belen’in tarihi ve kültürel değerlerinin de çok önemli olduğunu belirten Özdemir, Osmanlı döneminden günümüze aktarılan eserlerin manevi havasının turizme önemli katkısının olacağını söyledi.
İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Sıtkı Alper Özdemir’in açıklamalarının tamamı videodan izlenebilir.
 
 
Belen’de Turizm Potansiyelini Hayata Geçireceğiz… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş